Cumali Durmuş’tan İYİ Parti İzmit teşkilatına moral ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş, İzmit İlçe teşkilatını çat kapı ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş, İzmit İlçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette konuşan İYİ Parti İzmit ilçe başkanı Haluk Tamyüksel, “Katıldığım tüm toplantılarda şunu ifade ediyorum. Biz birlik beraberliğimizi koruduğumuz sürece biz aile olma hukukumuzu muhafaza ettiğimiz sürece hiçbir güç bizi yıkamaz. Birlik ve beraberlik konusunda da çok iyi bir yol kat ettiğimizi görüyorum. Biz önce çok güçlü bir teşkilat olacağız çünkü daha yapacak çok işimiz var.

TAMYÜKSEL: DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR

Genel Başkanımızında söylediği gibi, ‘bir eksik isek hiç birimiz yokuz demektir’ şiarıyla. Önce birbirimizle, sonrasında ise bugüne kadar o veya bu sebeple aramızdan ayrılmış tüm arkadaşlarımızı tekrar kucaklayacağız. Unutmayın, bölünürsek yok oluruz. Ortak paydamız Memleket sevdamız diyoruz her defasında. İzmitimiz için ülkemiz için Liderimiz Müsavat Dervişoğlu önderliğinde yapacağımız daha çok işlerimiz var” dedi.

DURMUŞ: MESAİ HARCIYORUM

İzmit İlçe teşkilatı ile bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Malumunuz İYİ Parti olarak, Büyük Kurultayımız sonrası Türkiye sathında yeniden yapılanma sürecindeyiz. Bu anlamda Genel Başkanımızın tensipleri ile de çok önemli bir görevi üstlenmiş durumdayım. Bu sebeple çok yoğun bir çalışma temposu ile ülkemizin 81 vilayetinde bulunan tüm teşkilatlarımızla önce partimiz ile ilgili durum tespiti ve sonrasında ileriye dönük olarak stratejilerimizi belirlemek adına mesai harcıyorum.

“ÜLKEMİZ HIZLA KÖTÜYE GİDİYOR”

İzmit bizim için çok önemli bir kent, Kocaeli’nin gözbebeği ve aynı zamanda benimde yıllarca siyaset ve ticaret yaptığım dolayısıyla iyi tanıdığım bir yer. Bu sebeple yakaladığım ilk boşlukta ilçe binamıza uğrayıp sizlerle sohbet etmek istedim. Kıymetli dava arkadaşlarım, Şartların zorluğunun farkındayım, ancak; sizlerden isteklerim var. Ülkemiz hızlı bir şekilde daha da kötüye doğru gidiyor. Adalet, eşitlik, liyakat, fikir hürriyeti hak getire. Enflasyon almış başını gidiyor, buna bağlı olarak gençlerimizin suça bulaşması, ahlaki erozyon, geçim sıkıntısı her geçen gün artıyor. Bu sebeple hiçbirimizin ama, fakat, lakin deme ve hata yapma lüksümüz yok. Doğru adımları atmak, doğru işleri yapmak zorundayız.

“BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANCIM TAM”

Bunu önce kendimiz için yapıyoruz. Yaptığımız doğru da kendimiz için, hata yaparsak da o hatadan kaynaklanacak bedeli de kendimiz, ailemiz ve neslimiz ödemek durumuyla karşı karşıya kalıyoruz. Doğru olanın adı İYİ Parti’dir, bugün Türkiye’nin sorunlarını konuşan tek partide, çözüm önerilerini getiren tek Parti’de İYİ Parti’dir. İYİ Parti Türk milliyetçilerinin, Atatürk milliyetçilerinin, makulun merkezidir. Milletin İYİ Partiye olan ihtiyacı her geçen gün artmaktadır. İlçe Başkanınızla birlikte çok çalışacağınıza ve başarılı olacağınıza inancım tamdır.”

Haluk Tamyüksel Cumali Durmuş İYİ Parti
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber