Cumhur İttifakından Doğan Aydal’a: YRP’nin saygınlığını baltalıyor. TikTok’ta başarılı olabilir!

Kent Meydanı programının bu haftaki konukları MHP Kartepe İlçe Başkanı Hayati Dilek ve BBP Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay’dan YRP’nin Büyükşehir adayı Doğan Aydal’a göndermeler

Nokta TV ekranlarında yayınlanan, Nokta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan’ın hazırlayıp sunduğıu Kent Meydanı programının bu haftaki konukları, MHP Kartepe İlçe Başkanı Hayati Dilek ve BBP Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay oldu. Programda YRP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doğan Aydal’ın yaptığı ilginç çıkışlar da konuşuldu. MHP’li Hayati Dilek, Aydal’ın Yeniden Refah Partisinin saygınlığını yitirecek bir isim olduğunu ifade ederken, BBP’li Ali Oktay Doğan Aydal’a TikTok platformunu tavsiye etti.

KENDİ ÇARESİZLİĞİNİ ÖRTÜYOR

MHP Kartepe İlçe Başkanı Hayati Dilek, “Mesela demişler aynı kişiyi aday gösteriyorlar, demek ki çaresizler. Bir önceki açıklamasında Cumhur İttifakının İstanbul Adayı Murat Kurum için açıklamaları var. Benim söyleyeceğim şu, Düğün Dernek filmini hepimiz izlemişizdir. Orada, “Çok eğleneceğiz” diye bir replik vardı. Çaresiz insan proje üretemeyen, fikirlerini ön plana çıkaramayan, şahıslarla uğraşan insanlardır çaresizler. Kendi çaresizliğini bu şekilde örtbas etmeye çalıştığını görüyoruz.

NASIL BİR KAFA YAPISI?

Vali buralı değil, emniyet müdürü buralı değil diye açıklama yapmış. Nasıl bir kafa yapısıyla bunu yapmış onu da anlamış değilim. Saydığı insanlar devlet görevlileri, memurları. Bu insanlar atamayla gelen, tayin gören insanlar. Yerel seçimler tamamen farklı bir anlayıştır. Biz demiyoruz ki, illa burada bir sevilen insan vardır farklı bir bölgeden, bu olmasın demiyoruz ama bu açıklaması bana aşırı derecede esprili geldi. Bu nedenle kızamıyorum bile. Önce bir projelerini anlatsın bakalım ne yapacak.

ÇOK EĞLENECEĞİZ

Bu beyfendinin zihniyetine göre kendi genel başkanının iki defa genel başkan olmaması lazım. Çaresizlikten mi seçiyorlar genel başkanlarını? Yeniden Refah Partisi saygın bir parti. Böyle bir adayla saygınlığını yitireceğini düşünüyorum. Gerçekten çok eğleneceğiz. Bekliyoruz” dedi.

GÜNDEME GELMEYE ÇALIŞIYOR

BBP Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay, “Hayati başkanımızın söylediklerine imzamı atıyorum. Doğan Aydal’ın açıklamaları trajikomik. Şöyle bir şey yapmış olabilir… Nasıl gündem olabilir ki Doğan Aydal? Nasıl konuşturabilir ki başka türlü kendini? Burada Cumhur İttifakımızın İBB adayına laf söyleyerek, Ekrem İmamoğlu’nu överek gündeme gelmeye çalışıyor. Gazetelere malzeme verip, kendisini bir şekilde konuşturması lazım. Bu konuya çok fazla girip beyfendinin ismini zikretmek de istemiyorum. Gerçekten komik bir aday.

SARIGÜL GİBİ TİKTOK’TA BAŞARILI OLABİLİR

Yeniden Refah Partisi dediğimiz gibi saygın bir parti. Böyle adaylarla yola çıkarak saygınlığını yittireceğini düşünüyorum. Doğan bey Mustafa Sarıgül gibi olabilir. TikTok’ta başarılı olabilir. Kendisine TikTok’u tavsiye ediyorum. Belki orada başarılı olabilir” ifadelerini kullandı.

Programın ilgili bölümünü aşağıdaki canlı yayın linkinin 1’nci saat 42’nci dakika ile 1nci saat 48’nci dakika aralığında izleyebilirsiniz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber