Demirbaş’tan Aydal’a tepki! “At izi it izine karıştı”

Tahir Büyükakın’a yüklenen YRP Büyükşehir Adayı Doğan Aydal’a ilk cevap MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’tan geldi

Yerel seçimlere 3 aydan kısa bir süre kaldı. Adaylar şekillenirken YRP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal dün akşam Halk TV ekranlarına konuk oldu. Aynı zamanda YRP Genel Başkan Yardımcısı olan Doğan Aydal, AK Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın’a ve AK Parti’nin İBB Adayı Murat Kurum’a yüklendi.

“AT İZİ İT İZİNE KARIŞTI”

Aydal’ın sözlerine ilk tepki MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’tan geldi. 8 ay önceye kadar ittifak ortağı olan YRP’ye sert bir şekilde yüklenen Demirbaş, “At izi it izine karıştı” ifadelerini kullandı. Demirbaş açıklamasında, “Bir televizyon programında Cumhurittifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Murat Kurum’u eleştirip DEM’lenmeye çalışan adaylara destek veren Doğan Aydan’ın sözleri at izinin it izine nasıl karıştığının göstergesidir.

“KAYNAMAYA DEVAM ET”

Burası koca yüreklilerin şehri Kocaeli! Benden sana bir tavsiye; sen DEM’ini almışların kazanında kaynamaya devam et. Biz Kocaelide Cumhurittifakının kazanımı ve Kocaeli’miz için neler yapabileceğimizin üzerinde çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber