Deprem hareketliliği! Gece boyunca sallandı

AFAD ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, dün akşam deprem meydana geldi!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Sakarya Akyazı'da dün akşam 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremler gece boyunca devam etti. Bölgedeki bu hareketlilik endişe yarattı. Sakarya'da 25 Ekim Cuma günü saat 19.32'de Akyazı Topağaç Mahallesi merkezli 2.1 büyüklüğünde meydana geldi.

6 DAKİKA SONRA BİR DEPREM DAHA

Teketaban'da olan ilk depremden 16 dakika sonra 2.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Saat 22.21'de ise Karapürçek ilçesi Teketaban merkezli 7.4 kilometre derinliğinde 3.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Aynı bölgede depremler peş peşe devam etti. Saat 23.01'de Buğdaylı'da 1.7 büyüklüğünde, saat 23.04'te ise yine Teketaban'da 2.3 büyüklüğünde bir deprem daha geldi.

Sakarya Valiliğinden deprem açıklaması

Sakarya Valiliği peş peşe meydana gelen depremler ile ilgili yaptığı açıklamada "İlçemiz Karapürçek merkezli 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiş olup, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum tespit edilmemiştir. Kamuoyuna duyurulur." ifadelerine yer verdi.

Sakarya Deprem AFAD
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber