Derince Belediyesi’ne 2 yeni müdür daha. Biri yine İzmit Belediyesi’nden

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, yavaş yavaş müdür değişikliklerine devam ediyor. İşte yaşanan son gelişmeler…

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, göreve geldikten sonra ağır ağır yaptığı değişimi devam ettiriyor. Başkan Sertif Gökçe, Derince Belediyesi’nde 8 yıldır Fen İşleri Müdürü olarak görev yapan Yalçın Yalçınkaya görevden alınmış, yerine Bülent Bahçeci müdür olarak görevlendirilmişti.

YAŞANAN DEĞİŞİKLİKLER

Destek Hizmetleri Müdürü Turgut Kanık da görevden alınmış ve yerine Abdi Abdioğlu görevlendirilmişti. Bir diğer değişim de Zabıta Müdürlüğünde yaşanmıştı. Baki Aytepe’nin yerine atanan isim Taner Elyıldırım olmuştu. Son değişiklik ise Park ve Bahçeler Müdürlüğünde yaşanmıştı. İzmit Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık eski Müdürü Havva Açıkgöz, Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevine getirilmiş, Yasin Korkmaz bu görevden alınmıştı.

TEMİZLİK İŞLERİ ŞEFİYDİ

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, bugün mesai sonunda iki atamaya daha imzasını attı. Yeni kurulan bir müdürlük olan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevine, belediye uhdesinde Temizlik İşleri Şefi Özcan Özer atandı.

İZMİT BELEDİYESİ’NDEN

Alınan kararla Kültür Müdürlüğüne de atama yapıldı. Halihazırda bu müdürlükte hem Basın ve Yayın Müdürlüğü görevini de yürüten Lokman Karaaslan yetkili isimdi. Karar ile birlikte İzmit Belediyesi’nde nikah memuru olarak görev yapan Ebru Yalnız, Derince Belediyesi Kültür Müdürlüğü görevine atandı. Basın ve Yayın Müdürü Lokman Karaaslan, mevcut görevine devam edecek.

EBRU YALNIZ (SAĞDAKİ)

ÖZCAN ÖZER

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber