Derince’de 100'üncü yıl kutlaması: Filistin sloganları da atıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe Başkanlığı Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı. İlçe Başkanı Atasoy Bilgin'in öncülüğünde gerçekleşen yürüyüşe Derince halkı da katıldı.

CHP Derince ilçe başkanı Atasoy bilgin ve yönetimi Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılına yakışır bir kutlama yaptı. Saat 18.00 da Yenikent mahallesi muhtarlığı önünde parti üyeleri ile birlikte meşalelerle yürüyüş başlatan ilçe yönetimi ve vatandaşların katılımı ile muhteşem bir şölene dönüştü.

"FİLİSTİN HALKININ YANINDAYIZ"

Ses düzeni kurulan İlçeye ait araçtan anons ve sloganlarla meşaleli bir yürüyüş başlatan ilçe yönetimi 200 kişi ile başladığı korteje vatandaşların büyük ilgisiyle kortej 500 kişiye ulaştı. Yenikent’li vatandaşlar yollarda ve sitelerin balkonlarına çıkarak Türk bayraklarını sallayarak sloganlara tempo tuttular. Kortejden atılan sloganlar Filistin halkının yanındayız. Kahrolsun Amerika Emperyalizmi ve Siyonizm , Türkiye Laiktir Laik kalacak, Mustafa Kemalin Askerleriyiz, Yaşasın Cumhuriyet sloganlarına vatandaşlar tempo tutarak eşlik ettiler. Kortejde çok sayıda geçlerin ve çocukların olması da güzel manzaralardan birisiydi. Yürüyüş korteji iş merkezinin önüne geldikten sonra kısa bir açıklama yapan ilçe başkanı Atasoy bilgin Tanyıldız düğün salonunda kutlamaların yapılacağını duyurdu ve tüm vatandaşları davet etti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber