Derince'de o müdürlük kapatıldı!

Derince Belediyesi'nde Ruhsat ve Denetim Müdürü görevden alındı. Müdürlük de Zabıta Müdürlüğü'nün bünyesine geçti.

Derince Belediyesi'nde sular durulmuyor. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Derince Belediyesi'ni 5 yıl yönetecek lider Sertif Gökçe olmuştu. Sertif Gökçe'nin göreve gelmesinin ardından belediyede de kadro değişiklikleri yaşanmaya başladı. Şimdi ise Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde değişikliğe gidildi.

"KADRO VE PERSONEL YOK"

Sertif Gökçe “Elimizdeki mevcut personeli en iyi şekilde kullanacağız. Olması gerekenden ziyade kadro yaratmak için fazladan müdürlükler var. Bunların altında kadro yok ve personel yok” diyerek bu konuya dikkat çekmişti.

HAMZAOĞLU GÖREVDEN ALINDI

2011 yılından bu yana Ruhsat ve Denetim Müdürü olan İsmail Hamzaoğlu görevden alınırken, söz konusu müdürlük de Zabıta Müdürlüğü ile birleştirilerek alt birimi haline getirildi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

İsmail Hamzaoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "1999 yılında Derince Belediyesi ailesine katılmış olduğum çalışma hayatımda farklı birimlerde görev aldım. 2011 yılından bu yana ise Ruhsat ve Denetim Müdürü olarak ilçemize hizmet etmeye çalıştığım görevim bugün itibariyle sona ermiştir. Yüce mevla hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin. Selam ve saygılarımla," ifadelerine yer verdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber