Derince’deki Rog Coffee’ye alkışlar! Gelirini Gazze’ye gönderiyor

Nice işletmeler daha boykot çağrılarına bile yanıt vermezken, kimi işletmeler de gelirini Gazze’ye gönderiyor. İşte onlara bir örnek: Derince 60 Evler Sahilindeki Rog Coffee

Kötülük devleti İsrail, 7 Ekim’den bu yana Gazzelilere karşı akla hayala gelmeyecek insanlık suçları işliyor. Kelimenin tam manasıyla bir soykırıma imza atan kötülük devleti İsrail, hastaneleri vuruyor, sivil konvoyları vuruyor, yardım almaya giden sivilleri acımasızca öldürüyor. Yetmiyor, çocuk cesetlerinin üzerinden tanklarla geziyor.

ÇOCUK KANI BULAŞMIŞ KAHVELER, HAMBURGERLER, ASİTLİ İÇECEKLER

Dünyanın kalbi Gazze’de atarken, İsrail’e destek veren ve İsrail menşeili şirketler dünyada boykot ediliyor. Fakat ne yazık ki bizler, Türkiye’de boykot çağrılarının tam karşılık bulduğunu dahi göremiyoruz. Yine o bildiğiniz büyük markalara gidip kanlı kahveler içiliyor, etlerine çocuk kanları bulaşmış hamburgerler yeniyor.

HELAL OLSUN

Tüm bu kötülüklerin içinde bazı haberler de bizleri mutlu ediyor. İşte onlara bir örnek: Derince 60 Evler Sahilinde bulunan Ron Coffee. Derince’nin sevilen isimlerinden Hasan Yalçın’a ait Rog Coffee, Ramazan ayı boyunca elde edeceği tüm işletme gelirinin yüzde 25’ini Gazze’ye gönderecek.

YÜZDE 25’İ GAZZE’YE

Sosyal medya hesapları üzerinden konuyla ilgili duyuruyu yapan Rog Coffee’nin paylaşımında, “Ramazan ayı boyunca siz değerli misafirlerimizin de destekleriyle işletme gelirlerimizin bir kısmı ile Gazze’deki iftar sofralarına ortak olacağız. İşletme gelirimin yüzde 25’i Gazze’ye” ifadelerine yer verildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber