Doğan Aydal’dan Kocaelililere ‘ithal aday’ yanıtı: Memnun olacağınıza…

YRP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal, ithal aday söylemleri ile ilgili, “Memnun olacağınıza doğum yerine bakıyorsunuz” şeklinde yanıt verdi.

Yeniden Refah Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı 20 Aralık tarihinde Doğan Aydal olarak açıklanmıştı. Aday gösterildiği günün üzerinden 23 gün geçtikten sonra Aydal bugün Kocaeli’de ilk basın toplantısını ve sunumunu yaptı. İthal aday ithamlarına cevap veren Doğan Aydal, “Devleti yönetmiş, müsteşar olmuş birinin, özgeçmişe dikkatli bakın. Kocaeli’ye gelmiş olmasından memnun olacağına doğum yerine bakıyorsunuz” şeklinde yanıt verdi.

“MEMNUN OLACAĞINIZA”

Devleti yöneten Vali, Emniyet Müdürü ve Rektörün Kocaelili olmadığına dikkat çeken Aydaş, “Vali buralı değil, emniyet müdürü buralı değil, rektör buları değil. Biz Türkiye'yi yönetmekte yükümlüyüz. Devleti yönetmiş, müsteşar olmuş birinin, özgeçmişe dikkatli bakın. Kocaeli’ye gelmiş olmasından memnun olacağına doğum yerine bakıyorsunuz. Malatyalılar da bana kızıyor” dedi

“HİZMET ETMEYE GELDİM”

Kocaeli’ye gelmesinin tek sebebi olduğunu ifade eden Aydal, “Tek sebebi, Erbakan Hocamızın vasiyeti. Önemli noktalarda olan siyasetçilerin buradan olmasını isterseniz tüm önemli bürokratları değiştirin. Ben buraya hizmet etmeye geldim. Bu kadar projesi bir koltuğa oturmak için yapmadım. Ben devletin idaresindeki en üst noktaya oturmuş kişiyim” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber