Dokuzlar’dan Hürriyet’e: Çilekler çalındı mı çürüdü mü?

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, düzenlediği basın toplantısında İzmit Belediyesi’nin çalınan çileklerini gündeme getirerek, ‘Çilekler çalındı mı? Çürüdü mü?’ diye sordu.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar bugün sabah saatlerinde partisinin ilçe başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Ülke ve kent gündemini değerlendiren Dokuzlar, açıklamasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yüklendi.

“AKIL VE MANTIK İLE İZAH EDİLEMEZ”

Teşkilat olarak çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, geçtiğimiz hafta tarafında İzmit Belediyesi tarafından çalındığı iddia edilen çilekleri bir kez daha gündeme taşıdı. Dokuzlar yaptığı açıklamada, “Belediye başkanı sosyal medya hesabından İzmit’i hırsızlıkla suçladı. 12 dönüm çileğin çalındığını ajitasyon yaparak iddia etti. İşini bilen çiftçi bu işin akıl ve mantıkla izah edilmeyeceğini söylerken belediye başkanı belki de olmayan şey üzerinden bu kenti zan altında bıraktı. Bir şehir çalıntı çilek mi yedik diye kaygı yaşadı.

“ÇİLEKLER ÇALINDI MI ÇÜRÜDÜ MÜ?”

Olayı sorguladığımızda, güvenlik güçleri böyle bir olayın kendilerine getirilmediğini ve şehrin ortasında olmayacağını ifade etti. Sayın başkan aynı zamanda avukat. Konu ile ilgili kolluk güçlerine başvuru yapılmadı. Sayın başkanın bu konuda şehri aydınlatmasını bekliyoruz. Çilekler çalındı mı çürüdü mü? Leyla Hanım’ın Filmi vardı. Bu filmi izleyenler bir fiyasko olduğunu söylemişti. Sayın Belediye başkanının bu filmde olduğu gibi bazı konuları senaryolaştırdığını İzmit halkı ile paylaşmak istiyoruz. Varsa böyle bir olay tekrar kamuoyunu aydınlatmasını istiyoruz. Çilekler çürütüldü ise İzmit halkından özür dilemelerini bekliyorum. Yeni dönem başlayalı 4 ay oldu. Başkan hanım 3 toplantıya katılmadı. Meclis üyeleri de seçilmiş insanlar” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber