"Dünya Tiyatro Günü bize de kutlu olsun o zaman"

Sırf Tiyatro'dan Mehmet Cinemre Dünya Tiyatrolar Günü olmasından dolayı açıklama yaptı.

Sırf Tiyatro'dan Mehmet Cinemre 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü vesilesiyle açıklama yayınladı. Cinemre yayınladığı mesajda; "Onlarca çocuk ve genci bu sanat ile tanıştırdık kötü alışkanlıklardan uzak kalsınlar diye onlara sahne sanatlarını sevdirdik" dedi.

Sırf Tiyatro'dan Mehmet Cinemre yaptığı açıklamada; "Kurumumuz Sırf Tiyatro ile geçen 18 yıllık bir tiyatro serüveni. 1995'de henüz 15 yaşındayken başlayan bir sevda. Farklı gruplarda sahne tozunu alarak bugünlere ulaşabilmek benim için hayal edilemeyecek şeylerdi belki ama hayal ettik inandık, yola inanmışlarla çıktık çünkü. Doğru insanlarla yürüdüğümüz bu yolda şimdi ülkenin her tarafına çocuk ve yetişkin etkinlikleri ile ulaşan bir kurum haline geldik. Onlarca çocuk ve genci bu sanat ile tanıştırdık kötü alışkanlıklardan uzak kalsınlar diye onlara sahne sanatlarını sevdirdik" ifadelerini kullandı.

"BİR ARADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Sadece tiyatro alanında değil, organizasyon alanında da bölgede de önemli hizmetlerde bulunmaya devam ettiklerini ifade eden Cinemre, "Kendi dekor tasarım atölyesi, oda tiyatrosu, kostümhanesi, iki ayrı noktada sanat merkezi, iki ayrı mobil sahne aracı olan, sürekli üreten kendini yenileyen kurum olarak ne mutlu ki bu mesleği icra ediyoruz. Tabii ki hedeflerimiz bitmedi ilk günkü heyecanla devam ediyoruz yolumuza. 50 kişilik kadromuz ve yetiştirdiğimiz yüzlerce öğrencimiz ile sevenlerimizle ve tiyatroseverlerle bir arada olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

GÖLCÜK'TE

Mehmet Cinemre; "Bu vesileyle 27 Mart için perdelerimizi Ramazan ayı olması nedeniyle de geleneksel orta oyunumuz ‘Damat Adayları’ ile açıyoruz Gölcük kazıklı kervansarayda. Sizleri etkinliklerimize bekleriz. lütfen Tiyatro gördüğünüz yerden uzak durmayın, orada iyilik sevgi heyecan mutluluk vardır. Sizde bizleri yalnız bırakmayın..."dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber