Eğer tiyatro bilet aldıysanız Karamürsel Belediyesi bedavaya taşıyor! Etkinlik sürecek

Karamürsel Belediyesi’nden kültür odaklı önemli bir adım geldi. Belediye Başkanı Ahmet Çalık, tiyatro etkinliklerine katılmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz servis hizmetini başlattı.

Karamürselli tiyatroseverler bilet ücretlerini kendileri ödeyerek, Karamürsel Belediyesinin sağladığı ücretsiz servisle dün akşam Yahya Kaptan Süleyman Demirel Kültür Merkezinde sahnelenen "Yaşamak mı Yoksa Ölmek mi" tiyatro oyununu izledi.

HİZMET SÜRECEK

Karamürsel Belediyesi Basın Yayın-Halkla İlişkiler ve Kültür Müdürü Bilgutay Bağdat'da sanatseverlerle birlikte tiyatro oyununu izleyerek, "Her cuma Kocaeli Şehir Tiyatrolarından rezervasyon yapıp, sanatsever vatandaşlarımızı tiyatro ile buluşturacağız. Tüm Karamürsellileri, bu fırsattan yararlanmaya ve tiyatro keyfini yaşamaya davet ediyorum" dedi.

7 GÜN ÖNCE REZERVASYON YAPILMALI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları iş birliğiyle düzenlenen bu fırsattan yararlanmak isteyenler etkinlik tarihinden 7 gün önce belediyemiz karamurselkultursanat@gmail.com adrese email atarak yerlerini ayırabilirler.

ETKİNLİK PROGRAMI

Karamürsel Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları işbirliğiyle gerçekleştirilecek etkinlik programı;
18 Ekim Cuma Yaşamak mı Yoksa Ölmek mi (20 kişi)
25 Ekim Cuma Savaş ve Barış (20 kişi)

Tiyatro Karamürsel Belediyesi Ahmet Çalık
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber