Ekrem İmamoğlu son gece rüşvet mi dağıtıyor? İyi Parti’den inanılmaz iddia!

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimler öncesinde İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na yönelik iddialarda bulundu. Coşkun, rüşvet karşılığı istifa edenlerin olduğunu söyledi.

Yücel Coşkun yaptığı açıklamada; "Son gece bile CHP tarafından operasyona maruz kalıyoruz" dedi.

İBRAHİM ÖZKAN İDDİASI

İYİ Parti'den istifa eden İbrahim Özkan'a dair de önemli açıklamalarda bulunan Özkan; "Dün bir ilçemizde, İmamoğlu'nun operasyon aparatı İbrahim Özkan aracılığıyla belediye başkan adayımıza siyasi rüşvet olarak bir iştirakin genel müdür yardımcılığı ve şimdiye kadar yaptığı seçim masrafının ödenmesi teklif edildi" ifadelerini kullandı.

RÜŞVET KARŞILIĞI İSTİFA ETTİLER

Rüşvet karşılığı bazı kişilerin partiden istifa ederek CHP'yi destekleyeceklerini söyleyen İl Başkanı Coşkun, "Bugün yine aynı ilçede, bir ilçe başkan yardımcımız rüşvet karşılığı beraberindeki bazı kişilerle istifa etti ve CHP'yi destekleyeceğini açıkladı" sözlerine yer verdi.

KURULAN KUMPASLARI GÖRÜYORUZ

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun; "Seçimden bir gece önce artık her şey millet iradesine kalmışken kurulan bu kumpasları görüyoruz" açıklamasını yaptı.

FIRSAT VERMEYECEĞİZ

Operasyonculara yer de fırsatta vermeyeceğiz diyerek sözlerine devam eden Coşkun, " Kendilerini menfaat için satılığa çıkaranların bundan sonra sokağa çıkacak yüzü olmayacak" diyerek sözlerini noktaladı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber