Emine öğretmen meslektaşlarına insanlık dersi verdi

Afyonkarahisar'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda bir öğrencinin öğretmeni tarafından gösteriden çıkarılması tepkilere neden olmuştu. Bu görüntülerin ardından İzmit’teki kutlama töreninde özel öğrencisi ile yakından ilgilenen öğretmen takdir topladı.

Geçtiğimiz hafta sonu kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Afyonkarahisar’da Atatürk İlkokulu 4/İ sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan gösteride iddiaya göre, sınıf öğretmeni Ş.Ş., öncülüğünde 24 kişilik sınıf tarafından gösteri hazırlandı. Çocuklar üzerinde Atatürk fotoğrafı ve Türk bayraklarının oldukları tişörtler ile sahneye çıktı.

ELLERİNİ ÖNÜNE BAĞLADI

Gösterinin başlayacağı anda ise iddialara göre sınıf öğretmeni büyük dikkat eksikliği (disleksi) olduğu ve hareketleri yapamadığını öne sürdüğü M.E.T.’yi gruptan ayırıp merdiven girişindeki kısma götürdü. Daha sonra çalan müzik eşliğinde sınıf gösterisini sundu. Bu sırada sınıftan ayrılan M.E.T., ise ellerini önüne bağlayıp, üzgün bakışlarla gösteri sunup katılımcıların alkışladığı arkadaşlarını izlemekle yetindi.

EMİNE ÖĞRETMEN TAKDİR TOPLADI

Konuyla ilgili bilgisine başvurulan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi ise olayın kendilerine intikal ettiğini, okul müdürü ile görüştüklerini ve olay ile ilgili inceleme başlattıklarını ifade etmişti. Bu olayın ardından İzmit’te bulunan Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu’nda görev yapan Emine öğretmenin gösteride özel öğrencisi ile yakından ilgilendiği görüntüler ortaya çıktı.

İşte Emine öğretmenin o görüntüleri:

İşte Afyonkarahisar'daki söz konusu olayın görüntüleri:

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber