Emir Sarıgül, KRT TV'yi satın aldı mı?

Gündeme dair sıcak gelişmeleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Son saatlerde CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün KRT TV'nin çoğunluk hisselerini satın aldığına dair iddialar medya kulislerinde konuşulmaya başlandı.

Emir Sarıgül, daha önce Şişli ve Eyüpsultan belediye başkan adaylıkları için ismi gündeme gelmiş, bu konuda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşmüştü. Babası Mustafa Sarıgül de oğlunun belediye başkanlığına olan ilgisini doğrulamış, bu açıklama kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı.

Mustafa Sarıgül, 1999-2014 yılları arasında Şişli Belediye Başkanlığı görevini yürütmüştü. 2014 seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını koymuş, fakat seçimi AK Parti adayı Kadir Topbaş'a karşı kaybetmişti.

KRT TV'nin çoğunluk hisselerini satın alma iddiası, Emir Sarıgül'ün siyasi kariyerinde atacağı adımlar hakkında spekülasyonlara neden oldu. Televizyon medyasındaki bu büyük hareketlilik, Emir Sarıgül'ün siyasi arenada daha aktif bir rol üstlenmek isteyebileceği yorumlarına neden oldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber