Enver Yıldırım: "Dilovası'nda açamayacağım kapı yok”

Dilovası Belediyesi’ne talip olan ve AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Enver Yıldırım gazetemize yaptığı açıklamada, “Dilovası’nda her eve rahatlıklar girebilirim. Açamayacağım kapı yok” dedi.

Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlere sayılı günler kala siyaset arenası hareketlendi. Partiler çalışmalarını sürdürürken aday adayları ise kendilerini göstermeye başladı. Yerel seçimlerin en heyecanlı ve çekişmeli geçtiği illerden Kocaeli’de birçok aday adayı belediye başkanı olmak için ilk adımını attı. Aday adayları artık heyecanla adayların açıklanmasını bekliyor. Seçimlere kısa bir süre kala belediye başkan aday adaylarının seçim heyecanına ortak oluyoruz. Nokta Gazetesi’ne konuşan aday adayları aday adaylığı süreçlerini değerlendi.

“DİLOVASI’NIN HER ALANDA GELİŞMESİ İÇİN”

Dilovası’nın genç ve merak edilen isimlerinden olan Enver Yıldırım aday adaylığı ile ilgili, “Bütün aday adayları arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hepsine başarılar diliyorum. AK Parti büyük bir parti. Herkese kapısı açık olan bir parti. Dünya 5’ten büyüktür diyen bir liderimiz var. Onun partisinde aday adayı olmaktan şeref duyuyorum. Bölgemiz ilçemize ve şehrimize hayırlı olsun. Kendim bölgede doğmuş büyümüş biri olarak 50 yıldır Dilovası’nın kurucu ailelerinden birine mensubum. Dilovası’nda parmakla gösterilen ailelerden biriyiz. Bütün yatırımlarımız bu bölgede. Dilovası’nın gelişmesi için konut ihtiyacının giderilmesi için, göç veren değil göç alan bir yer olması için, sosyal donatıların çoğalması için. Çay bahçelerinin, AVM’lerin olması için her minvalde gelişmesi için aday adayı olduk.

“HER EVE RAHATLIKLA GİREBİLİRİZ”

İlçemizi bölgemizi seviyoruz. Her eve rahatlıklar girebilirim. Açamayacağım kapı yok. Dilovası’nda geçmiş dönemde kayınbabam Ercan Dalkılıç belediye başkanlığı yapmıştı. Tek çocuğu eşim oluyor. Üç emaneti bende. Torunlarını bana emanet etti. Yıllardır siyaset tapan Dalkılıç merkez sağcı bir isimdi. AK Parti ile o entegreyi kuramadık. AK Parti’yi seviyoruz. Cumhurbaşkanımı seviyorum. Malumunuz aile bağları farklı oluyor. Büyük bir kitleye sahibiz. Geniş bir topluluğa sahibiz. Rahmetliden öncesi ve sonrası diye ikiye ayırıyoruz. Hayatı. Güçlü bir iktidar olarak Dilovası'nda AK parti bayrağını sallandıracağız. Dilovası'nın bütün sorunlarına hakimiz” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber