Erbakan’dan İzmit’te CHP, MHP ve İyi Parti’ye nispet!

Kocaeli’de aday tanıtım programına katılan YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan üye sayısı üzerinden MHP, İYİ Parti ve CHP’ye nispet yaptı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan gerçekleştirdiği Kocaeli ziyaretinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İlçe Belediye Başkan adaylarını tanıttı. İkindi namazını İzmit Fevziye Camii’de kılan Erbakan daha sonra halk buluşmasına katıldı. Halk buluşmasının ardından aday tanıtım programına geçen Erbakan, daha önce duyurulan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal ve İlçe Belediye Başkan adaylarının elini kaldırdı.

“1 MİLYON HEDEFE ULAŞACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan etkinlikte yaptığı konuşmada önemli vurgular yaptı. 6 ay içerisinde üye sayılarını 265 binden 453 bine getirdiklerini ifade eden Erbakan, “Bu 6 ayda bir siyasi partinin yüzde 80 oranında büyümesi demektir. Bu başka bir siyasi partiye nasip olacak bir büyüme değil. Son 1 ayda tam 49 bin üye artışı kaydedildi. Havası ve parası çok olan partilerin yıllar içinde kaydettiği üye sayısını 1 ayda kaydeder hale geldik. 31 Mart seçimlerine 500 bin üye ile girip birkaç ay içinde 1 milyon hedefine ulaşacağız.

MHP, İYİ PARTİ VE CHP’YE SALVO

Önümüzdeki Milliyetçi hareket partisi 480 bin üyesi var. 50 senelik siyasi parti. Bu tempo ile seçime girerken Milliyetçi Hareket Partisi ve İYİ Partiyi geride bırakarak en yüksek üyeye sahip üçüncü partisi olarak seçime gireceğiz. BU tempo ile gittiğimiz takdirde ikinci üye sayısı olan parti CHP. 100 yıllık bir parti 1 milyon 400 bin üyesi var. Bu Teşkilatların gözünde ışık olduğu sürece bu hedeflerin hiçbiri ulaşılmaz değil. 2028’de Yeniden Refah’ı merkezi hükümet yapacağız.

“ÖNÜMÜZDEKİ KİMSE DURAMAZ”

Cenabı Allah hep birlikte daha büyük zaferleri yaşamayı nasip etsin. Ahlaklı Belediyeciliği belediyelerde hakim olması önemli. 94 ruhu ile milletimizi yeniden buluşturacağız. 31 Mart’ta Yeniden Refah Partisinin alacağı sonuç 2028’e iktidar adayı olarak girmesine neden olacak. Bizi en fazla gösteren anket geçen seçimde yüzde 1 gösteriyordu, biz yüzde 3 aldık. Şimdi yüzde 6 ile 8 gösteriyorlar. 31 Mart’ta yüzde 20 alan bir Refah Partisinin önünde kimse duramaz, 2028’in iktidar partisi olur.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber