Erdoğan imzaladı, asaleten Kocaeli’ye atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı. Yayınlanan kararlar kapsamında Kocaeli'de de yeni atama yaşandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı. Resmi Gazete'de yayınlanan kararla Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne de atama gerçekleşti.

Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre, Aile ve Sosyal Müdürlüğü'ne Kamil Tüylüoğlu asaleten atandı.

KAMİL TÜYLÜOĞLU KİMDİR?

20 Nisan 1978 tarihinde Rize'nin Çayeli ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve liseyi Çayeli'de okuduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. 20 yıldır Kocaeli'de yaşamakta olan Tüylüoğlu, 2010 yılında Kocaeli Devlet Hastanesi'nde devlet memuru olarak görev yaptıktan sonra SEKA Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü olarak görev yaptı. Evli ve 1 kız çocuğu olan Tüylüoğlu, Resmi Gazete'de yayınlanan kararla, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber