Erol Ölmez: Kaptan biziz, kimse sulanmasın!

Seçimlere kısa bir süre kala belediye başkan aday adaylarının seçim heyecanına ortak oluyoruz. Aday adaylığı süreci ile ilgili konuşan Erol Ölmez, AK Parti’nin ilçede birinciliği kimseye kaptırmayacağını ifade etti. Ölmez, “En son seçimin kaptanı zaten biziz. Kimse sulanmasın” dedi.

Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlere sayılı günler kala siyaset arenası hareketlendi. Partiler çalışmalarını sürdürürken aday adayları ise kendilerini göstermeye başladı. Yerel seçimlerin en heyecanlı ve çekişmeli geçtiği illerden Kocaeli’de birçok aday adayı belediye başkanı olmak için ilk adımını attı. Aday adayları artık heyecanla adayların açıklanmasını bekliyor. Biz de seçimlere kısa bir süre kala belediye başkan aday adaylarının seçim heyecanına ortak oluyoruz. Nokta Gazetesi’ne konuşan aday adayları aday adaylığı süreçlerini değerlendi.

İDDİALI KONUŞTU

Belediye başkanı aday adayı olabilmek için AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Erol Ölmez gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Ölmez, Cumhur ittifakı paydaşlarıyla birlikte Kandıra'da birinciliği hiçbir partiye kaptırmayacaklarının altını çizdi. İşte Erol Ölmez'in açıklamaları:

“BÖLGEYİ ÇOK İYİ BİLİYORUM”

“Kandıra’da AK Parti’nin hedeflerini daha ileriye götürmek istiyorum. Zaten Kandıra’da AK Parti’nin ilkeleri doğrultusunda güzel şeyler yapıyoruz. Kandıra’da 6 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Ciddi bir tecrübe elde ettim. Bölgeyi çok iyi biliyorum, herkesle iletişimim iyi. Ben partimizin bayrağını daha ileriye taşıyacağım.

“DAHA ÇOK İSTİHDAM ALANI”

Kandıra gelişmekte olan bir ilçe. Nüfusumuz yıllardır 50 bin ama yüz ölçümümüz büyük. Kandıra turizm, sanayi ve tarım alanında daha çok gelişebilir. Bu gelişim sadece küçük ölçekte bir belediyenin yapabileceği bir şey değil. Bakanlık ve Büyükşehir ile daha güzel işler yapabiliriz. Hep birlikte vatandaşlarımıza daha çok istihdam alanı yaratabiliriz.

“KAPTAN BİZİZ, KİMSE SULANMASIN”

Diğer partililerin kimleri aday çıkaracağı önemli değil. Cumhur ittifakı ile birlikte daha iyisini yapacağımıza inanıyorum. Hükümet ve Büyükşehir ile en uyumlu çalışacak insan benim. Teşkilatlarımız ile daha çok çalışarak daha önce aldığımız oy oranının üzerine çıkaracağız. Birinciliği kimseye kaptırmayacağız. En son seçimin kaptanı zaten biziz. Kimse sulanmasın” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber