Eşme’deki gözde kafeye tepkiler dinmiyor! Fahiş fiyatlar tepki çekiyor

Eşme’de Sapanca Gölü kıyısında hizmet veren Bostanlar Kafe Eşme’de fahiş fiyata gelen tepkiler dinmiyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin altındaki yorumlar dikkat çekti.

Sapanca Gölü kıyısında Eşme’de hizmet veren Bostanlar Kafe Eşme son dönemlerde özellikle fahiş hesap iddiasıyla eleştiri alıyor. Geçen günlerdeki haberimiz bu konuda ses getirmiş ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanmıştı. (Haber) İki tost, iki limonata ve bir sodaya 750 TL’lik bir hesap çıkaran kafenin İnstagram’da paylaştığı bir videonun altına gelen müşteri yorumları dikkat çekti.

“Akşamları Bostanlar Cafe Çok Güzel” başlığıyla yapılan paylaşıma gelen yorumlar şöyle:

HİZMET ELEŞTİRİSİ

“Berbat hizmet sıfır... Mekan güzel fakat yemekleri kaşık ucu ile veriyorlar 400 TL değmez bugün oradaydım.”

“Kesinlikle fiyat almadan gitmeyelim menüler çok pahalı sadece çay 400 TL o da küçücük termosta. Nostaljik hava verilmeye çalışmış ama olmamış hijyen kötüydü.”

“Sadece görsellik... Hizmet sıfır fiyatlar lezzete ve hizmete göre uçuk fazlasıyla... Tuvaletler leş gibi... Bu arada suya giremiyorlar görevli uyarıp çıkarıyor. Çok fazla beklentiye girmeyin.”

“Gün sonunda istenilen ücret ne hijyeni ne lezzeti ne de adil fiyat anlayışını karşılamıyor aşırı pahalı karşılığını hak etmeyen fazla şişirme fiyatlar... Bir an önce bakanlık tarafından denetime girmesi gerekiyor.”

“Ortam güzle nostaljik çok pahalı servisi çok kötü...”

FAHİŞ FİYATLAR

“Termosun içine sıcak su koyup 4 paket salma çay verip 400 TL istiyorlar şaka mısınız siz ya?”

“Bu işler İnstagram’a fotoğraf atmakla olmuyor. Bayramda geldik ne hizmet var ne kalite, ne de hijyen. Küçük boy termosun içine poşet çay atıp 400 liraya satıyorsunuz. Her şey sosyal medya değiş gerçekler acı maalesef...”

“Fiyatları yüksek şu an bir havayla gidiyor ama Sakaryalı bunu bir yer iki olmaz.”

ASLA BİR DAHA GİTMEM

“Hayatımda gittiğim en berbat mekan, ne hizmet ne de kahvaltısı güzel, mekan sahibinin tavırları çok çirkindi hiç kimseye tavsiye etmem sinir bozmaktan başka hiçbir işe yaramayan boş bir mekan.”

“Ömrümde gördüğün en vasat yer kahvaltı berbat fiyatlar çok pahalı işletme sahibinin tavırları hiç hoş değil, bir daha gitmem ve tavsiye etmem.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber