Fatma Kaplan Hürriyet’ten Tahir Büyükakın’a 6 soru!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın'ın Belsa Otoparkı hakkında yaptığı açıklamaya cevap verdi.

Fatma Kaplan Hürriyet’ten Tahir Büyükakın’a 6 soru!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın'ın Belsa Otoparkı hakkında yaptığı açıklamaya cevap verdi. Tahir Büyükakın’ın, İzmit Belediyesi’ne yönelik yaptığı 'Belsa Plaza Otoparkı'nı kamuya açın' açıklamasını büyük bir hayretle dinlediklerini ifade eden Hürriyet'in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım şu şekilde;

"HAYRETLE DİNLEDİK"

"Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın, İzmit Belediyesi’ne yönelik yaptığı 'Belsa Plaza Otoparkı'nı kamuya açın' açıklamasını büyük bir hayretle dinledik. 32 milyar liralık dev bir bütçeye sahip Büyükşehir Belediyesi’nin, İzmit Belediyesi’ni her zeminde hedef alması hem düşündürücü hem de üzücüdür.

O zaman biz de CAN ALICI SORULAR SORALIM. Bakalım 32 milyarlık bütçeyle bunları yapabilecek misiniz?

SORU 1; İzmit Belediyesi Nikah ve düğün salonları sadece 1 LİRA. Siz de Antikkapı ve Maide düğün salonlarını 1 lira yapacak mısınız?

SORU 2; İzmit Belediyesi Gülümse Kafelerde çay 3 LİRA. Siz de Antikkapı ve Maide’de çayı 3 lira yapacak mısınız?

SORU 3; İzmit Belediyesi talep eden okullara hiçbir çocuğu zengin fakir diye ayırmadan her gün 1 öğün ücretsiz yemek veriyor. Siz de bunun maliyetleri çok yüksek demek yerine tüm öğrencilere her gün ücretsiz yemek hizmeti verecek misiniz?

SORU 4; Eskiden İzmit Belediyesini sizler yönetirken paralı işlettiğiniz tuvaletler şimdi bizim dönemimizde ücretsiz. Peki büyükşehire ait tüm tuvaletler de ücretsiz olacak mı?

SORU 4; İzmit Belediyesi Kent Lokantalarında 4 çeşit yemek 40 LİRA. Peki siz de Antikkapı restoranlarında yapacak mısınız?

SORU 5; Hükümetinizin beceremediği okulları temizleme işini siz üstlenecek misiniz?

SORU 6; En kritik sorumuz da şu; 15 yıl kesintisiz yönettiniz bu kenti ve üstelik 13-0 yönettiniz. Tüm otoparkları da siz işletiyor ya da işletmeciye veriyordunuz. Peki bu kadar güce ve bütçeye rağmen siz neden otoparklarınızın hepsini bunca yıldır kamuya açmadınız? Geçmişte kamuya açmadığınız yol kenarları da dahil tüm otoparklarınızı bundan sonra kamuya açmayı düşünüyor musunuz?

Gerçi sizin döneminizde 13-0 olmayı beceremediniz. Önce Kocaeli’nin kalbini sonra iki önemli ilçeyi daha kaybettiniz. Çünkü sürekli üstenci bir tavırla ve yanlış bilgilerle algı yönetmeye çalışıyorsunuz. Çok sesli koronuza da güveniyorsunuz ama o da nafile, işe yaramıyor. Ne diyelim; HADİ SİZE KOLAY GELSİN

Biz bu küçük bütçelerle ve SGK gibi çıkardığınız engellerinize rağmen sosyal belediyeciliğe devam ediyoruz. Siz ise devasa bütçelerinize rağmen sadece sağa sola sataşıp milletle dalga geçmeye devam edin. 31 Martlar size yaramıyor"

Belsa otoparkı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fatma Kaplan Hürriyet Tahir Büyükakın Kocaeli İzmit Belediyesi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber