Filistin bayraklı formalarıyla Gölcük’te fark yarattılar: Siretiyespor da çeyrek finalde

Gölcük’te yaz aylarının bir klasiği haline dönüşen köy turnuvasında Siretiyespor formasıyla dikkat çekiyor.

1947’den bu yana Filistin’de çok ağır bir zulüm yaşatan terör devleti İsrail, vahşetini 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren en üst seviyeye çıkardı. 40 binden fazla çocuk, kadın, yaşlıyı hunharca katleden İsrail’e tüm dünyadan tepki yağıyor. Ülkemiz de bu onur mücadelesinde, Filistin’in yanında saf tutuyor.

FİLİSTİN BAYRAKLI FORMA

Gölcük’te her yaz geleneksel olarak düzenlenen köy futbol turnuvasında Siretiyespor, formalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Siretiyespor, formasını Filistin bayrağı üzerine kurguladı.

GRUBU LİDER BİTİRDİLER

Köy turnuvasının iddialı takımı Siretiyespor, grup müsabakalarında Sarısu’yu 3-2’lik skorla geçti. Hamidiyespor ile 0-0 berabere kalan Siretiyespor, Mahmudiyespor’u 2-1 mağlup ederek bulunduğu gruptan 7 puanla lider çıktı. Siretiyespor’un çeyrek finaldeki rakibi ise Selimiyespor oldu.

KADRODA KİMLER VAR?

Formalarıyla dikkat çeken Siretiyespor’un antrenörlüğünü İshak Zengin yaparken kadro; Hasan Kuran, Rıdvan Kahraman, Melih yıldırım, Akif Kahraman, Şevket Keskin, Kemal Ormancıoğlu, Burak Zengin, Anıl Aydın, Hüdelfa Demir, Emirhan Demir, Emre Bayrak, Berkay Kahraman, Recep Yazıcı, Enes Zengin, Süleyman şeker, Volkan Ormancıoğlu ve Fuat Büyükoğlu isimlerinden oluşuyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber