Ford Otosan bu ödülü konuşuyor!

Kocaeli ve Türkiye’nin en büyük otomobil fabrikalarından Ford Otosan’dan çalışanlara Popkek ödülünden sonra şaşırtan ödül daha

Kocaeli ve Türkiye’nin en büyük otomobil fabrikalarından Gölcük ve Başiskele’de faaliyet gösteren Ford Otosan’da sular durulmuyor. Yakın bir zaman önce MESS görüşmeleri tamamlandı ve Ford Otosan’da ücretlere yüzde 98 oranında zam gelmişti.

POPKEK DAĞITILMIŞTI

Fabrikanın Kaynak bölümünde gerçekleşen 283 üretim ile vardiya rekoru kırılmasının ardından, Eti Popkek dağıtılması büyük tartışmalara neden olmuştu. Ancak, bu tartışmalardan hemen sonra fabrikada benzer bir durum yaşandı. Gövde Üretim bölümünde çalışan işçiler, 800 araçlık bir rekor kırarak dikkatleri üzerlerine çekti. Yeni rekorun kırılmasının ardından çalışanlara ödül olarak iki dilim baklava dağıtıldı.

POPKEK'TEN SONRA BAKLAVA

Kırılan rekorlarından ardından Popkek'ten sonra iki dilim baklava ödülü Ford Otosan işçileri tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. Sosyal medya da olaya tepki gösteren Ford İşçi Bülteni paylaşımda bulunarak fabrikayı eleştirdi.

“ALTIN ALACAĞIZ”

“Evet gün geçmiyor ki bir hediye daha almayalım. Gövde üretim liderliği de bir rekor kırmış tebrik ediyoruz. Rekorlar kırılıyor Popkek’ten sonra bir yükseliş oldu, baklavaya geçmişler! Böyle yüksele yüksele altın alacağız herhalde diye düşünüyorum! Gelirler açıklanıyor milyarlar konuşuyor bize Popkek baklava düşüyor!”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber