Gebze’de 2004 yılında aldığı evde şok üzerine şok yaşadı! Celal Karaman çözüm bekliyor

Gebze’de 2004 yılında 5 katlı bir apartmandan bir daire satın alan Celal Karaman’ın başına gelmeyen kalmadı. Yıllardır kurumlar arasında gidip gelen Karaman, Tapu ve Kadastro’dan tapusundaki sorun için çözüm bekliyor.

Gebze’de 2004 yılında aldığı evde şok üzerine şok yaşadı! Celal Karaman çözüm bekliyor

Kocaeli Gebze’de İstasyon Mahallesi’nde 2004 yılında beş katlı bir apartmandan bir daire satın alan Celal Karaman’ın başına gelmeyen kalmadı.

İKİZ TAPU YÖNTEMİ

Celal Karaman 2004 yılında Yaşar K. aracılığıyla Melahat B.’dan 5 katlı apartmanın bir dairesini satın aldı. 2007 yılında evi için verilen yıkım kararı tebligatı sonrasında öğrendiğine göre kendisine beş katlı bir daire değil, evinin bulunduğu arsada görünen ‘ikiz tapulardan’ birisi olan 37 m²’lik ‘gecekondu’ satıldığı ortaya çıktı.

İŞGALCİ GÖRÜNÜYOR

Bu gerçek sonrasında araştırmalarına başlayan Karaman’ın ulaştığı bilgilere göre şu an 5 katlı apartmanın olduğu yerde görünen diğer tapu bir arsaya ait ve hissedarları bulunuyor. Mevcut durumda 5 katlı apartmanda bedelini ödeyerek satın aldığı binada adeta ‘işgalci’ muamelesi gören Karaman ailesi tapudaki karışıklığın çözülmesini ve bedelini ödeyerek satın aldığı dairede ‘işgalci’ konumundan kurtulmak istiyor.

“LÜTFEN SORUNUMU ÇÖZÜN”

Gazetemize ulaşan Karaman, “Sorunumun çözümü devletimizin elinde. Cumhurbaşkanımıza, belediye başkanımıza, tapu ve kadastroya sesleniyorum. Kaç yıldır bu sorunla uğraşıyorum fakat kalıcı çözüm bulunamadı. Evimde huzursuz oturuyorum. Bedelini ödeyerek aldığım evde işgalci olarak görünüyorum. Lütfen sorunumu çözün” çağrısında bulundu.

Celal Karaman Gebze İstasyon Mahallesi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber