Gökhan Ercan: Büyükşehir İzmit'e köstek oluyor

Cansu Kızılkaya ile Şehrin İçinden programında konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, “Büyükşehir’in İzmit’e hiçbir desteği yok. Desteğin ötesinde köstek oluyorlar” dedi.

Kocaeli Haber - Gökhan Ercan: Büyükşehir İzmit'e köstek oluyor

Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cansu Kızılkaya’nın sunduğu Şehrin İçinden programı bugün ilk bölümü ile başladı. CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan’ın konuk olduğu programda ilçenin sorunları konuşuldu.

ERCAN: İZMİT BELEDİYESİ İŞİNİ YAPSIN

Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Belediyesi’ne yeterli destek verilip verilmediğini sorduğumuz Ercan, “Büyükşehir’in İzmit’e hiçbir desteği yok. Desteğin ötesinde köstek oluyorlar. Biliyorsunuz şehir hastanesinin yanında AK Partili bir meclis üyesi kendini yerden yere vurdu. Bu olay Türkiye gündemine oturdu. Bir yol mevzusunda bile 2 belediyeyi karşı karşıya getirdiler. Verdikleri hiçbir destek yok. Destek vermelerine gerek yok. Bıraksınlar İzmit Belediyesi işini yapsın” dedi.

“BÜYÜKAKIN’IN SÖZÜ DOĞRU DEĞİL”

Tahir Büyükakın’ın ‘Ben şehri muhalefet ile yönetiyorum’ sözlerini hatırlattığımız Gökhan Ercan konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile bugüne kadar bir sorun ile ilgili bir araya gelmedim. ‘Kocaeli’yi muhalefet ile yöneteceğiz’ sözünün doğru olmadığını görüyoruz. Bununla ilgili bir örnek vermek istiyorum.

“DİKKATE ALMADAN, DİREKT OYLAMAYA GEÇTİ”

Son meclis toplantısında Büyükşehir meclis üyemiz Nazım Gençtürk Halkevi binası ile ilgili gündem konuşulurken şerhimizi okudu. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şerh okunduktan sonra konu ile ilgili bir açıklama yapmadı. Halkın meclis üyesinin yaptığı konuşmayı dikkate almadan direkt oylamaya geçti.”

Gökhan Ercan Tahir Büyükakın İzmit Belediyesi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber