Hadi Özışık’tan Doğan Aydal’a tepki Tahir Büyükakın’a övgü!

Gazeteci Hadi Özışık TV programında Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal’a tepki gösterdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı öven Özışık, Yeniden Refah Partisinden birinin Başkan Büyükakın yerine aday gösterildiği takdirde seçimi CHP’nin kazanabileceğini söyledi. Yaptığı açıklamalar nedeniyle Cumhur İttifakının da tepkilerinin odağında olan Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal’ı bu kez de Gazeteci Hadi Özışık bombaladı.

“FERİŞTAHI KAZANAMAZ”

Aydal’a yaptığı programda yüklenen Özışık şunları söyledi: 'Doğan Aydal, Yeniden Refah Partisinin Genel Başkanvekili yani doğrudan Fatih Erbakan’ı temsil eden bir kişi. Onu hatırlamamız lazım ne demişti Halk TV’de ‘İmamoğlu’nu savunma noktasında değilim ama karşı tarafın söylediği kadar da gavur biri değil. Bu adamı biz Eyüp Sultan’da gördük kuran okurken gördük’ Böyle skandal konuşma yaparak Ekrem İmamoğlu’na aşkını ilan etti orada. İçten içe nefreti var. Peki, meğer bu Doğan Aydal kimmiş, aynı zamanda ittifak görüşmelerinde bulunan kişilerin tepesindeki kişiymiş. Ali İhsan Yavuz, Efkan Ala, Doğan Aydal ve yanındakiler. Şimdi bu arkadaşın bir AK Parti, Tayyip Erdoğan’a içten içe bir nefreti var sanki ve AK Parti’ye karşı bir rezerv koymuş. Önüne geleni çağırıyorlar gel diyorlar geliyor, git diyorlar gidiyor. Konuşuyor yani açıklamalar yapıyor. Feriştahı gelse kazanamaz.

“CHP KAZANIRDI”

Dün akşam TV100’de konuştu diyor ki ‘Biz AK Parti’den, Sakarya’yı, Kocaeli’yi ve 35 tane ilçeyi istedik’ Hayda… Eğer Kocaeli Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şayet aday gösterilmeseydi ve onun yerine Yeniden Refah Partisinden biri getirilseydi Kocaeli’de CHP kazanırdı. Tahir Büyükakın, Kocaeli’de git istediğin yere git sor. Berbere gittim ‘Tahir Büyükakın’ dedim ‘O bizim canımız’ dediler. Başka yere gittim ‘O bizim her şeyimiz’ dediler. Adam o kadar mütevazı bir adam, o kadar çalışkan bir adam ve o kadar reklamdan, kibirden, riyadan uzak bir adam ki. Kaç defa aradım ‘Başkanım program yapalım’ dedim ‘Hadi abi biz ekranlarda çok olmak istemeyiz’ dedi. Tahir Büyükakın’ın olduğu yere feriştahını getirseniz orada seçimi kazanamazdı.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber