Hakan Kurtaş kimdir? Hakan Kurttaş nereli? Hakan Kurttaş kaç yaşında?

Son olarak rol aldığı "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisiyle popülerliğini artıran yakışıklı oyuncu Hakan Kurtaş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, Hakan Kurtaş kimdir? Kaç yaşında? İşte detaylar...

Netflix'in Ay Yapım imzalı yeni Türk dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti, yayınlandı. 8 bölümlük dizide yeni nesil ilişki terimleri ilham alınırken, kadrosundaki isimler de büyüleyici oldu. Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş gibi oyuncuların yer aldığı Kimler Geldi Kimler Geçti, büyük beğeni topladı. Özellikle, dizide Cem Murathan'ı oynayan Hakan Kurtaş gündemin araştırılan isimlerinden oldu. Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle gündeme gelen Hakan Kurtaş'ın kim olduğu merak ediliyor. Kurtaş, aşk hayatıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Hakan Kurtaş kimdir? Hakan Kurtaş kaç yaşında, nereli?

HAKAN KURTAŞ KİMDİR?

Türk dizi ve sinema oyuncusu Hakan Kurtaş 7 Eylül 1988 tarihinde dünyaya geldi.

Lise hayatını Bursa Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Kurtaş'ın annesi resim öğretmeni, babası çocuk doktoru. Annesi, Hakan 3 yaşındayken İktisat bölümünden mezun olup ardından tekrar sınava girerek resim öğretmenliğini de bitirmiştir. Kendisinden küçük 2 erkek kardeşi vardır. Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde basketbol oynadı. Karikatürler çizer, müzikle uğraşır. Bir dönem Leman, Uykusuz mizah ve karikatür dergilerinde karikatürleri yayınlanmıştır.

Tiyatro'ya orta okulda ilgi duymaya başlayan Kurtaş, Lisede bu işi yapmaya karar verir. 2010 yılında DOT Tiyatrosunun Punk Rock oyununda yer alır. Daha sonra, 2010-2011 yılları arasında ATV'de yayımlanan Ezel dizisinin final olan 71. bölümünde "Can Uçar" karakterini canlandırdı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber