Hem istifa etti hem de Meral Akşener’i istifaya çağırdı! En yakınındaki isimlerden biriydi

31 Mart Yerel Seçimlerinde oy sayım işlemleri devam ederken, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e istifa çağrısı geldi

31 Mart Mahalli İdare Seçimlerinde heyecan devam ediyor. Türkiye genelinde sandıkların yüzde 40’ı açıldı. İyi Parti bu seçimde şu ana kadarki sonuçlara göre ciddi bir hezimet yaşıyor. Seçime hür ve müstakil girme kararı alan İyi Parti’nin yaşadığı bu ağır sonuçların ardından, Genel Başkan Meral Akşener’in en yakınındaki isimlerden biri olan İyi parti Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bilge Yılmaz hem görevinden istifa etti hem de Akşener’e istifa çağrısı yaptı.

İSTİFAYA ÇAĞIRDI

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan, istifasını duyuran ve Akşener’i istifaya davet eden Prof. Dr. Bilge Yılmaz şunları söyledi:

“İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i istifaya davet ediyorum.

Önümüzdeki genel seçimlerde ülkemizin AK Parti iktidarının kötü ve beceriksiz yönetiminden kurtulması için bugünden çalışmaya başlamalıyız.

İSTİFA ETTİ

Bu sonuçlar göstermiştir ki yapacak çok işimiz var, kaybedecek vaktimiz yok. Bu yönde yapacağım çalışmalara ağırlık verebilmek için İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber