Hürriyet: Bir polis beni takip ediyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın ‘Hürriyet’e saldırı ihtimali var’ sözlerine cevap verdi. Hürriyet, “Bir sivil beni takip ediyor” dedi.

Pazar günü sandık başına giderek kentlerimizi 5 sene emanet edeceğimiz isimleri seçeceğiz. Yerel seçimlere 4 gün kala Nokta TV İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ağırladı. Hürriyet kentimizin en çok seyredilen kanalı Nokta TV’de gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

SORULARI CEVAPLADI

Ebru Şimsek’in moderatörlüğünü yaptığı Seçime Doğru programına konuk olan İzmit Belediye Başkanı ve adayı Fatma Kaplan Hürriyet Nokta Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek ve Bugün Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Akçaalan’ın sorularını cevapladı.

BÜYÜKAKIN’IN AÇIKLAMALARI

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın dün akşam söylediği “İzmit 'de bir provakasyon hazırlığı var diye duyuyoruz bir saldırı ihtimali de var, biri çıkar hanımefendiye küfür ederse seçimin rengi değişebilir mağduru oynayabilir” sözleri hakkında konuştu.

“BU AÇIKLAMA BANA TUHAF GELDİ”

Hürriyet konu ile ilgili şu sözleri söyledi: “Benim bu konu ile ilgili hiçbir korkum yok. Yapılan açıklama bana tuhaf geldi ve sorgulattı. Büyükşehir Belediye Başkanı biliyorsa emniyette biliyordur. Ama bana hiçbir şey söylemediler. Aklımızda deli sorular var.

“KİMSE BENİ ARAMADI”

Biz 2019’da da birtakım eylemlerle karşılaştık. ‘Hatırla Gazetesi’ skandalı vardı hatırlarsınız. Ben kendime neden böyle bir şey yapayım? Olur mu böyle bir şey. Biz işimizi yapıyoruz. Valilikten ya da başka bir yerden beni kimse aramadı.

“BEN GAYET RAHATIM”

Bugün emniyet bir sivil polis göndermiş beni sürekli takip ediyordu. Ama bana resmi kanaldan hiçbir açıklama gelmedi. Demirden korksaydık, trene binmezdik. Bilmiyorum şu anda durum ne? Ben gayet rahatım. Arkadaşlar çok hayal görüyorlar” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber