Hürriyet İzmit Belediyesi’nde 21 yıllık müdürü görevden aldı. Gerekçe dahi bildirmedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yönetim anlayışını gözler önüne bir gelişme bu hafta başında yaşandı. Hürriyet 21 yıllık müdürü görevden aldı, gerekçe bile bildirmedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in belediyeyi nasıl yönettiğini bir kez daha gözler önüne seren bir örnek yaşandı. İzmit Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim Müdürü Reyhan Erbayrak, İzmit Belediyesi’nde 21 yıldan bu yana kesintisiz olarak müdürlük görevi yapıyordu.

ÖNCE GÖREV YERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Reyhan Erbayrak, 17 yıl boyunca İzmit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü gibi riskli, paranın döndüğü bir müdürlük görevini yürüttü. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in göreve seçilmesinin ardından Hürriyet, İmar ve Şehircilik Müdürü Reyhan Erbayrak’ın görev yerini değiştirdi.

VAZGEÇEMEDİ

Reyhan Albayrak yeni dönemde İzmit Belediyesi’nde Ruhsat ve Denetim Müdürü olarak görev yapmaya başladı. Başkan Hürriyet de Reyhan Erbayrak’tan vazgeçemedi.

SOLAKOĞLU YANINA ÇAĞIRDI

Ancak bu pazartesi sabahı son derece ilginç bir gelişme yaşandı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in talimatıyla Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, Ruhsat ve Denetim müdürü Reyhan Erbayrak’ı yanına çağırdı.

GÖREVDEN ALINDI, GEREKÇE SÖYLENMEDİ

Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu Reyhan Erbayrak’ın müdürlük görevinden alındığını tebliğ etti. Solakoğlu, Erbayrak’a görevden neden alındığı ve yeni görevlendirmesiyle ilgili herhangi bir bilgilendirme yapmadı. Erbayrak bu görüşmenin ardından birkaç gün izne çıktı.

FİGAN ÇETİN Mİ MÜDÜR YAPILACAK?

İddiaya göre Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, Figan Çetin isimli çalışanı Ruhsat ve Denetim Müdür Vekili olarak atadı. Figan Çetin’in göreve atandığı ve göreve yeterli kadrosunun olup olmadığıyla ilgili herhangi bir açıklama şimdilik yapılmadı.

REYHAN ERBAYRAK

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber