İletişim dünyası ve akademisyenleri Kocaeli’de buluşacak!

Kocaeli Üniversitesi, İletişim Bilimi ve Medya Çalışmaları Kongresi’ne ev sahipliği yapacak. 3. Uluslararası İletişim Bilimi Ve Medya Çalışmaları Kongresi 18-19 nisan 2024 tarihlerinde ilimizde gerçekleşecek. Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan kongre, alanında uzman akademisyenleri, bilim insanlarını ve öğrencileri bir araya getirecek.

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ EV SAHİPLİĞİNDE

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 3. Uluslararası İletişim Bilimi ve Medya Çalışmaları Kongresi (ICSMSC), 18-19 Nisan 2024 tarihlerinde, Kocaeli Üniversitesi, Selanik Aristoteles Üniversitesi İktisadi ve Siyasal Bilimler Fakültesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Başiskele Belediyesi paydaşlığında gerçekleştirilecek.

BİRÇOK ALAN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi'nde yapılacak kongre; iletişim bilimi, radyo televizyon ve sinema, yeni medya, medya kuruluşları ve ekonomi, siyasal iletişim ve medya, halkla ilişkiler ve reklamcılık, kültürlerarası iletişim ve medya pedagojisi gibi konuları ele almak üzere akademisyenleri, araştırmacıları ve uzmanları bir araya getirecek.

İLETİŞİMİN UZMANLARI GELİYOR

Kongre kapsamında; Prof. Dr. Stuart Allan (Cardiff Üniversitesi), Prof. Dr. Grigors Zarotiadis (Selanik Aristoteles Üniversitesi) ve Prof. Dr. Yasemin Giritli İnceoğlu (London School of Economics) gibi alanında uzman akademisyenler davetli konuşmacı olarak yer alacak. Kongreye akademik çalışmaları ile katılmak isteyenler özet bildirilerini 18 Şubat 2024 tarihine kadar gönderebilecek. Kongreye ilişkin detaylı bilgilere www.icsmsc.org web adresinden ulaşılabilir.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber