İlker Kazan: Meclise gelmesi için Çınar ekibinden destek mi alsak?

İzmit Belediyesi'nin MHP'li meclis üyesi İlker Kazan ön seçime girecek Fatma Kaplan Hürriyet'in belediye personeline CHP'li üyeleri arattığını iddia ederek, "Meclis toplantısına gelmesi için Çınar ekibinden destek mi alsak" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi geçtiğimiz hafta gerçekleşen PM toplantısında İzmit ve Körfez için ön seçim kararı aldığını açıklamıştı. İzmit'in ön seçimi 21 Ocak tarihinde Ulugazi İlkokulu'nda yapılacak.

PERŞEMBE GÜNÜ ÜYELERLE BULUŞACAK

Ön seçim kararının ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve aday adayları parti içinde çalışmalar yapmaya başladı. Bu kapsamda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet perşembe günü üye buluşması düzenleyecek.

KAZAN'DAN İZMİT BELEDİYESİ PERSONELİ AÇIKLAMASI

İzmit Belediyesi'nin MHP'li meclis üyesi İlker Kazan ise bu buluşma için İzmit Belediyesi personellerinin yoğun mesai harcadığını iddia ederek şu açıklamayı yaptı: "İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ön seçim için belediye personelleriyle birlikte ciddi bir mesai harcıyor.

"ÇOK CİDDİ MESAİ..."

Öyle ki, belediyenin Çınar Ekibi'nin ön seçim çalışması için çok ciddi bir mesai harcadığı ifade ediliyor. Bazı belediye personelleri, CHP’li üyeleri arayarak Hürriyet’in 18 Ocak Perşembe akşamı yapmayı planladığı üye buluşmasına davet ediyormuş. Acaba biz de başkanın belediye meclis toplantısına gelmesi için çınar ekibinden destek mi alsak?”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber