İsmail Özkar’dan dikkat çeken sözler: Tahir Büyükakın kanal boyu kokan fabrikaları Kandıra’ya yapacağız dedi

Başiskele’de yapılmak istenen atık geri kazanım tesisinin ÇED toplantısı bölge halkının itirazları nedeniyle yapılmadı. Toplantıya İsmail Özkar’ın sözleri damga vurdu. Özkar, “Büyükşehir belediye başkanımızla ben görüştüm. Kanal boyu kokan fabrikaları Kandıra tarafına yapacağız dediler” dedi.

Başiskele’de İnsol Kimya Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından kurulmak istenen dolgu-katkı hammaddelerinin karıştırma ve ısıtma işlemlerinden geçirilerek membran üretimi ve atık geri kazanım tesisi için ÇED toplantısı düzenlendi. Toplantı bölge halkı ve muhtarların itirazı nedeniyle yapılamadı.

“BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜM”

Kullar Yaşam Merkezi Düğün Salonu’nda yapılan toplantıya bölgenin tanınan isimlerinden İsmail Özkar’ın sözleri damga vurdu. Özkar toplantı sırasında yaptığı konuşmada, “Büyükşehir belediye başkanımızla ben görüştüm. 4-5 ay önce görüştüm. Muhtarları bırakmadan önce görüştüm. Kanal boyu kokan fabrikaları Kandıra tarafına yapacağız dediler” sözlerine yer verdi. Toplantıda Özkar’ın bu sözleri dikkat çekti.

KANDIRALILAR BÜYÜKŞEHİRE TEPKİLİ

İsmail Özkar’ın iddialarının gündeme damga vurmasının bir nedeni ise Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Akçakese’de kurmak istediği çöp fabrikası. Bilindiği üzere bölgeye çöp fabrikası kurmak isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bölge halkı tarafından büyük tepki var.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber