İsrail alçaklığı sınır tanımıyor! Doktor kılığıyla hastanede infaz

Kötülük devleti İsrail’in Gazze’deki zulmü acımasızca devam ediyor. Hiçbir insani değerden nasibini alamamış Siyonist İsrail şimdi de doktor kılığına soktuğu askerleriyle hastanede infaz gerçekleştirdi.

Kötülük kavramının tepeden tırnağa vücut bulmuş hali, Ortadoğu’daki tüm huzursuzluğun başaktörü İsrail, 1946 yılından bu yana Filistin coğrafyasında başlattığı zulmünü 7 Ekim 2023 tarihi itibarı ile en yüksek seviyeye çıkardı. Katil İsrail bu kez Cenin’de şeytanın aklına gelmeyecek bir suikaste imza attığı.

KATİL İSRAİL

Gazze’de 115 gündür hastane bombalayan, bebek öldüren, okul bombalayan, Gazze’yi açlığa mahkum eden, 2 Milyon insanı salgın hastalıklarla, açlıkla ve bombalarla öldürmeye çalışan terörist İsrail’in son 24 saatteki saldırılarında en az 215 Gazzeli şehit edildi. 7 Ekim’den bu yana en az 26 bin 637 Gazzeli’yi öldüren, 66 binini yaralayan İsrail, bu kez yaptığı suikast ile tam da kendisine yakışanı yaptı.

İSRAİLLİ TERÖRİSTLER

İsrail Özel Kuvvetlerine bağlı teröristler, sabagın erken saatlerinde Cenin’deki İbn Sina Hastanesine baskın düzenledi. Doktor kılığına giren İsrailli teröristler, hastanede tedavi gören 3 Gazzeliyi şehit etti. İsrailli teröristlerin o anları hastane kameraları tarafından kaydedildi.

https://twitter.com/turkiyepost_/status/1752232891004710924?s=48&t=IR5N5LJbItaLK3VXTD5a7g

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber