İsrail’i köşeye sıkıştıracak teklifleri o Arap ülkeleri reddetti! Tarih Siyonist Müslümanlar olarak hatırlayacak

Tarihi bir utanç tarihi bir korkaklık. Terör devleti İsrail’i köşeye sıkıştıracak 5 maddelik teklif, 4 Arap ülkesi tarafından reddedildi. Tarih onları Siyonist rejimin yılmaz savunucusu, Siyonist Müslüman Yöneticiler olarak hatırlayacak.

Terör devleti İsrail, insanlıktan tamamıyla çıkmış durumda. Gazze’deki kara operasyonlarında darbe üstüne darbe yiyen terör devleti İsrail, tüm hırsını Gazzeli kadın, çocuk ve sivillerden çıkarıyor. Hastane bombalayan, insani yardım konvoyunu bombalayan, göç eden sivillere bile bomba yağdıran terör devleti İsrail’e karşı Arap dünyasının tutumu tüm Müslümanları engelliyor.

ÇOK GÜZEL ÖNERİLER VARDI

Terör devleti İsrail’e karşı sivil kayıpları engellemek adına 11 Arap ülkesi, önemli bir öneri yaptı. Beş maddelik öneride şu başlıklar yer aldı:

1- İsrail’e mühimmat sağlamak için Amerikan askeri üslerinin kullanılmasının engellenmesi.

2- Diplomatik ve ekonomik ilişkilerin dondurulması.

3- Petrol kozunu kullanarak İsrail’i tehdit etmek.

4- İsrail sivil havacılığının Arap hava sahasında engellenmesi.

5- Gazze’ye yönelik saldırıların durdurulması talebinin iletilmesi amacıyla bakanlar komitesi oluşturulması.

SİYONİST MÜSLÜMANLAR

Terör devleti İsrail’i köşeye sıkıştıracak bu maddeler 11 Arap ülkesi tarafından kabul edildi. Fakat Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Fas ve Bahreyn, bu maddelerin hayata geçirilmesini veto etti. Müslüman olduklarını iddia eden bu dört ülkenin yöneticileri tüm halklar tarafından adeta lanetleniyor. Tarih Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ı, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid En-Nehyan’ı, Bahreyn Devlet Başkanı Selman bin Hamed bin İsa el-Halife’yi ve Fas Başbakanı Aziz Ahnuş’u, Müslüman devletlerin, “Siyonist Müslüman Yöneticileri” olarak hatırlayacak.

Fas Başbakanı Aziz Ahnuş

Bahreyn Devlet Başkanı Selman bin Hamed bin İsa el-Halife

Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid En-Nehyan

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber