İşverenin üretimden çekildiği fabrikada işçiler eylem kararı aldı!

Kocaeli’de faaliyet gösteren, ürettiği su kaydırağı ve havuz ürünleri ile tanınan Polinsu Fabrikası, üretimden çekildi Bunun üzerine örgütlü sendika eylem kararı aldı.

Kocaeli’de faaliyet gösteren, ürettiği su kaydırağı ve havuz ürünleri ile tanınan Polinsu Fabrikası, üretimden çekildi Bunun üzerine örgütlü sendika eylem kararı aldı. Petrol-İş Sendikasının örgütlü olduğu ve Dilovası’nda faaliyet gösteren Polinsu Fabrikası, üretimden çekildi. Su kaydırağı ve havuz ürünleri üreten fabrikada, çalışmakta olan 81 işçinin haklarının ödenmemesi sebebi ile Petrol İş Sendikası eylem yapacak.

"EYLEM ALANIMIZ OLACAK"

Önümüzdeki günlere fabrika önünde eylem yapacak olan sendikadan konuyla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

“Şube yönetimimiz kapanan Polinsu çalışanı üyelerimiz ile değerlendirme toplantısı yaptı. #PolinsuParkları işvereninin üretim faaliyetlerini sona erdirerek, çalışanların hak ve alacaklarının ödenmesi ile ilgili yaşattığı mağduriyetten dolayı, sendikamız öncülüğünde işçiler ile birlikte sahaya inme kararı alındı. İşçinin mağduriyetleri giderilmediği takdirde, Polinsu patronlarının yaşam ve faaliyet alanları eylem alanımız olacaktır.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber