Izgara Köşk'te organik ürünler, damak çatlatan lezzetler

Yuvacık Barajı'na doğru kıvrılan yolları izleyerek doğanın içinde bir yemek keyfi yaşamak için yukarılara doğru çıktığınızda, Servetiye Camii mevkiinde sizi yenilenmiş bir mekan karşılayacak.

Izgara Köşk kısa bir süre önce baştan aşağıya yenilendi ve 1 ay önce kapılarını yeniden açtı. Kahvaltı ve Izgara Et Ürünleri üzerine geniş bir menüyle hizmet veren mekanın sahibi Mehmet Erenoğlu, sektöre Gurme ürünlerle bir ince lezzet detayı ekliyor bu mekanda.

GÜNE MÜTHİŞ BİR GİRİŞ

Yuvacık Baraj gölü önünüzde uzanırken, kahvaltı menüsü ile müthiş bir giriş yapıyoruz güne. Izgara Köşk'ün şarküteri ürünleri, peynirleri ve acılı ezme, ızgara zeytin gibi ürünleri sizi lezzeti ve kalitesiyle şaşırtıyor. "Yemediğimiz ve tercih etmediğimiz hiçbir ürünü menümüze eklemiyoruz çünkü malzeme, özellikle yeme içme sektöründe en önemli üründür. Yemeğiniz, sofranız, ancak kullandığınız gurme ve organik malzemeler kadar lezzetli olabilir. Bunun bilinciyle misafirlerimize ve ailelere sofralarımızı hazırlıyoruz. "

ÜRÜNLERİN KALİTESİ…

Yuvacık Başiskele'de yer alan Izgara Köşk, serpme kahvaltı ürünlerinin kalitesi, mıhlama ve organik yumurta ile hazırlanan kahvaltı ürünlerinin yanı sıra, organik ve gurme et ürünleri ile hazırlanan Izgara seçkisi; köfte, sucuk, antrikot, kanat, pirzola, adana kebap için gitmeniz gereken bir restoran. Aynı zamanda kiremitte mantar, kiremitte köfte, kiremitte kanat da denemeye değer.

TOPLU AİLE YEMEKLERİ İÇİN BİREBİR

Teras muhteşem manzarası ile, toplu aile yemekleri ve özel grup sofraları için tercihiniz olacak. Izgara Köşk Ramazan ayında da, İftar menüsü ile hizmet verecek.

Telefon: 0532 779 4886

Instagram : izgara_kosk

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber