İzmir’de felaket görüntüler! İstinat duvarı çöktü

Menderes ilçesine bağlı Özdere Mahallesi'nde, 14 Evler bölgesinde bir istinat duvarı çökerken, duvarla birlikte yol da çöktü.

Birçok araç, çöken alanda mahsur kaldı. İzmir'den paylaşılan görüntülerde bir evin duvarının hasar gördüğü dikkat çekti ve bu görüntüler halk arasında paniğe neden oldu. Buca ilçesinde, Menderes Caddesi'nde meydana gelen yol çökmesi sonucu hafif ticari bir araç oluşan çukurun içine düştü. İZSU'nun bölgede yaptığı çalışma sonrası yolun tam anlamıyla kapatılmadığı öne sürüldü.

VATANDAŞLAR BÜYÜK ZORLUK YAŞADI

Gaziemir'de ise caddeler adeta göle dönerken, vatandaşlar karşıdan karşıya geçmek için büyük zorluklar yaşadı. Birçok kişi ayakkabılarını çıkarıp, pantolonlarını dizlerine kadar sıvayarak suyun içinden geçmeye çalıştı.

ASFALT ÜZERİNDE BÜYÜK BİR ÇUKUR OLUŞTU

Bayraklı ilçesinde de benzer şekilde yol çökmeleri yaşandı ve bir otomobil yolun içine gömüldü. Torbalı'nın Pancar Köyü'nde, İZBAN metrosuna bağlantı sağlayan alt geçit su altında kaldı. Buca Anadolu Lisesi'nin önünde yağmurun etkisiyle asfalt üzerinde büyük bir çukur oluştu. Halkapınar metro istasyonunun yakınında bir yolun su altında kaldığı da görüldü.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber