İzmit Belediyesi 12 daireyi satacak

İzmit Belediyesi'nin 12 dairenin satış ihalesini ekim ayında yapması planlanıyordu. Talep olmadığı için iptal edilen ihalede tarih netleşti.

İzmit Belediyesi, şehirdeki konut ihtiyacını karşılamak üzere Erenler Mahallesi'nde yapımı devam eden bir proje kapsamında 12 adet dairenin satışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Belirlenen fiyatı toplam 63 milyon 150 bin lira olan söz konusu dairelerin satışı 12 Ekim 2023 tarihinde yapılması planlanıyordu. Dairelere talep olmadığı için iptal edilen satış ihalesinin tarihi netleşti.

TARİH NETLEŞTİ

22 Şubat'ta yapılacak olan ihalede, Erenler Mahallesi'nde bulunan 5156 Ada 2 parselde yer alan 4 zemin kat dubleks, 3 çatı dubleks ve 5 ara kat dairenin satışı gerçekleştirilecek. İhale, 5 milyon 400 bin TL ile 6 milyon 700 bin TL arasında değişen muhammen bedeller üzerinden yapılacak.

21 ŞUBAT'A KADAR

Açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek ihalede katılımcıların en geç 21 Şubat saat 16.00'a kadar ihale zarflarını İzmit Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Emlak İstimlak Birimine teslim etmeleri gerekmekte.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber