İzmit Belediyesi ceza yağdıracak! Artık herkes dikkatli olsun

İzmit Belediyesi'nin yaptığı duyuruya göre kent temizliği ve çevre sağlığını korumak amacıyla alınan karara göre çevreyi kasıtlı olarak kirleten, parkları ve yeşil alanlarımızı hor kullanan kişiler için çok katı cezalar uygulanacak.

İzmit Belediyesi son zamanlarda artan çevre kirliliği ve temizliği konusunda harekete geçti. Yapılan açıklamaya göre, "Değerli İzmitliler, İzmit Belediyesi olarak, kentimizin temizliği ve çevre sağlığını korumak amacıyla önemli bir adım atıyoruz. Daha önce yapılan anket çalışmalarında çevreyi, parkları ve ortak kullanım alanlarını kirletenlere karşı cezai yaptırımlar uygulanması konusunda vatandaşlarımızın büyük bir desteğini aldık.

"YENİ BİR CEAZİ YAPTIRIM SÜRECİNİ BAŞLATIYORUZ"

Bu doğrultuda, çevremizi korumak ve gelecek nesillere daha temiz bir İzmit bırakmak amacıyla yeni bir cezai yaptırım sürecini başlatıyoruz. Amacımız, cezalandırmaktan ziyade, tüm vatandaşlarımızı daha duyarlı ve sorumlu bir şekilde hareket etmeye teşvik etmektir. Hep birlikte daha temiz ve yaşanabilir bir İzmit için çalışmalıyız. Bu konuda göstereceğiniz anlayış ve destek için şimdiden teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İzmit Belediyesi"

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber