İzmit Gültepe bu programa kitlendi! Çakırer canlı yayında gözyaşlarını tutamadı

Nokta TV’nin sevilen programlarından Kente Değer Katanlar bu hafta da çok konuşuldu. Programın sunucusu Taner Sinan Çakırer, gözyaşlarını tutamadı!

Nokta TV’de her salı akşamı saat 21:00’de Taner Sinan Çakırer’in sunumuyla yayınlanan Kente Değer Katanlar programı, bu hafta da dolu dolu geçti. Çakırer bu hafta bir ilki başardı. Aynı anda Gültepe Mahallesinin üç muhtar adayı Cem Yusuf Çevik, Muharrem Köroğlu ve Burhan Gülkan’ı konuk etti.

GÜLTEPE ORADAYDI

Üç muhtar adayının yanı sıra İzmit Gültepespor Kulüp Başkanı Hüseyin Mutlu, İzmit Gültepeliler Dernek Başkanı İzzet Sezgin, Gültepeliler Platformu Kadın Kolları Başkanı Leyla Özbaş, Gültepeliler Platformu Gençlik Kolları Başkanı Cem Çolak, Gültepeliler Platformu Kurucu üyesi Hakan Çolak ve Gültepeliler Derneği Gönüllü üyesi Sercan Eker, programın konukları oldu.

ALKIŞ ALDI

Gültepe mahallesinin sevilen simalarından biri olan, Gültepeliler Platformunun da kurucu başkanı olan Taner Sinan Çakırer’in, mahallesinde muhtar adayı olan 3 ismi aynı anda stüdyoda konuk etmesi, takdir edilen bir detay oldu. Programda üç muhtar adayı da mahallesi için yapacaklarını özgürce anlattı.

AĞLATTI

Gültepe Mahallesinin sevilen simalarından olan Sercan Eker ise programa damga vurdu. Programın kapanışında Sercan Eker’in yaptığı dua çok konuşuldu. Sercan Eker’in duası, programın sunucusu Taner Sinan Çakırer’i gözyaşlarına boğdu. Oldukça duygulanan Çakırer, programın kapanışını da yapamadı, sözü Sercan’a bıraktı.

Programı aşağıdaki linkten, edilen dua bölümünü ise canlı yayın linkinin 5’nci saat 15’nci dakikadan itibaren izleyebilirsiniz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber