İzmit’te büyük korku: İstinat duvarı mutfağın içine girdi!

İzmit Cedit Mahallesinde büyük korku: İstinat duvarı zarar gördü, evin mutfağına girdi. Vatandaş belediyeden çözüm istiyor

İzmit Belediyesi Cedit Mahallesi Şeyh Akif Caddesi üzerinde kiracı olarak oturan Hafize Yesukan isimli vatandaşın başına korkunç bir olay geldi. 11 Temmuz tarihinde saat 21:00 sıralarında olay gerçekleşti. İddiaya göre gün boyu yağan sağanak yağmurun ardından istinat duvarı zarar gördü.

MOLOZLAR EVİN İÇİNE GİRDİ

Zarar gören istinat duvarının parçaları koparak, molozlar evin mutfak camını kırarak içeri girdi. O esnada evde bulunan Hafize Yesukan, şok geçirerek durumu hemen aile üyelerine bildirdi.

DURUMU BİLDİRDİLER

Vatandaşlar 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekiplerine yaşanan olayı bildirdi. AFAD ekipleri de olay yerine geleceğini bildirdi ancak gelmediler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve İzmit Belediyesi, olayla ilgili bir rapor hazırladı.

ZARARLARININ KARŞILANMALARINI İSTİYORLAR

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler’in de olay yerine gelerek incelemeler yaptığı bildirildi. Aradan yaklaşık 10 gün geçmesine rağmen aileyle irtibata geçen bir kurum olmadı. İzmit Belediyesi’ne dilekçe veren hane sakinleri, istinat duvarından kopan parçalar nedeniyle evlerinde ciddi bir hasar oluştuğunu, yetkililerin en kısa sürede zararlarını tanzim etmelerini istediklerini kaydetti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber