Kandıra’da çöp tesisi çalışmaları başlıyor mu?

İddia AK Partili Erdoğan Şentürk’ten geldi. Şentürk, Kandıra’da çöp tesisi çalışmalarının başladığını söyledi

Bir dönem AK Parti içerisinde aktif görev almış yöneticilerden biri olan Erdoğan Şentürk, sosyal medya hesabı üzerinden Kandıralıları yakından ilgilendiren bir paylaşımda bulundu. Şentürk’ün iddiasına göre Kandıra’da çöp tesisi yapımı için süreç başladı. İşte Erdoğan Şentürk’ün o açıklaması:

MÜJDE!

“Kandıralılar müjde! Çöp tesisi için süreç başlatıldı. Hede beklediğimiz gibi seçimler bittiğinin hemen ardından. Oysaki bu konuda ciddi eylemler yapılmış bu yerin uygun olmadığı söylenmişti. Demek ki yer uygunmuş ve kimseden ses çıkmıyor. Eylem yapan muhtarlardan ses yok. Kandıralı siyasetçilerden ses yok.

KANDIRA’NIN ÖNÜ AÇIK

Çeşitli rivayetlere göre birilerinin çocukları işe alınmış istihdam sağlanacakmış. Sanki Kandıra’da genç kalmış… Oyalama taktiği bitmiş sanki. Ey Kandıralı, sen dur denmiş. Cezaevi, köpek barınağı, şimdi de çöp tesisi. Ne reklam olacak, he turizim zaten vardı, tarım da vardı. yani Kandıra’nın önü açık.

BAŞARILI BİR HAREKET

Diğer ilçelerden bu olaya karşı çıkıp bu olayın Kandıra’ya gelmesi başarılı bir hareket. Basından ses yok çünkü bunları yazamazlar yazarlarsa dümenleri bozulacak olanlar var. Ne diyelim hayırlı olsun Kandıramıza bize yakışanda buydu zaten.

VARSIN ÇOCUKLARIM BELEDİYEYE GİRMESİN

Tabi ben o zaman bir AK Partili olarak buna ilk karşı çıkanlardandım ve bu yüzden de siyasi olarak cezamı çektim. Ama ben nerdeyim biliyor musunuz? Hala olduğum yerde ve duruştayım. Kesinlikle çöp tesisi istemiyorum. Çocuklarım varsın belediyeye girmesin. Bu yazım ma birileri tabiki tepki gösterecek ama benim Allah'a bir can borcum var onuda zamanı gelince vereceğiz.

MAKAS TUTARSINIZ

He belkide o bölgeden yer alanlar vardır onlarda zengin olur.

Bazen bir şeylerin bedelini ödemeyenler sonradan neyle karşılaşacağını bilemezler. He bir de büyüklerinde izin alıp eyleme katılanlar vardıya sizde makas tutarsınız…”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber