Karla mücadele toplantısı yapıldı! Tedbirler alındı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un başkanlığında olumsuz hava şartları yaşanması durumunda alınacak tedbirlerle ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Körfez Tütünçiftlik Otoyol Bakım İşletme Şefliğinde düzenlenen toplantıya Vali Seddar Yavuz'un yanı sıra Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak, Karayolları 1. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Çetin, Karayolları Tütünçiftlik Bakım İşletme Şefi Nuri Topal ve Karayolları 14. Şube Şefliği Bakım Şefi Hüseyin Aydın katıldı.

ANLIK OLARAK TAKİP EDİLECEK

Meteorolojinin de uyarıları kapsamında yapılan toplantıda, 2023-2024 Yılı Kış Tedbirleri kapsamında Kocaeli'de 500 km’lik bir görev alanını kapsayan Karayolları 1.Bölge Müdürlüğünce; yol durumları ve yapılan çalışmaların; 285 adet sabit kamera, 47 adet değişken mesaj işareti ve 2 adet Hava Tahmin İstasyonu aracılığıyla anlık takip edilecek.

243 ARAÇ GÖREVLENDİRİLDİ

Otoyollarla ilgili olarak da 3 adet Bakım İşletme Şefliği, devlet ve il yollarında 1 şube şefliği ve 1 bakımevi, Kuzey Marmara Otoyolunda 1 bakım işletme Merkezi ve 1 tünel işletme merkezinde de toplam 499 personel görevlendirildi. 104 kar bıçaklı ve tuz serpici kamyonun yanı sıra 16 greyder, 29 yükleyici, 15 kurtarıcı ve 79 diğer araç türleri olmak üzere toplamda 243 araçla hizmet verecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber