Kartepe Belediyesi'nden büyük yatırım! Mustafa Kocaman konuşma yaptı

Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde gerçekleştirilen bir toplantıda, Suadiye ve Çepni Mahalleleri için 185 milyon TL değerinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapı yatırımları yapılacağı duyuruldu.

Kocaeli Haber- Mustafa Kocaman açıkladı 185 milyon TL'lik yatırım

Kartepe Belediyesi ek hizmet binasında İSU yetkilileriyle gerçekleştirilen toplantıda, bölgedeki altyapı sorunları ve ihtiyaçları belirlemek üzere yapılan ihtiyaç analizi ve fizibilite çalışmaları sonucunda bu büyük yatırım kararı alındı.

MUSTAFA KOCAMAN KONUŞMA YAPTI

Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, “Suadiye ve Çepni Mahallelerimizde yapılacak içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmalarıyla ilgili İSU Genel Müdürlüğü ve ilçe yetkilileriyle değerlendirme toplantısını gerçekleştirdik. İSU’nun muhtarlarımız ve meclis üyeleriyle yaptığı istişarelerin ardından, Suadiye Mahallesi için yaklaşık 95 milyon TL ve Çepni Mahallesi için de yaklaşık 90 milyon TL olmak üzere toplam 185 milyon TL’lik bir altyapı yatırımı yapılmasına karar verildi. Kartepe’ye hayırlı olsun. Bu değerli yatırımların desteklenmesinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a, şahsım ve tüm Kartepeliler adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Kartepe Belediyesi Mustafa Kocaman İSU
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber