Kartepe Meslek Yüksekokulu'ndan Cumhuriyet'in 100'üncü yılında anlamlı proje

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Kocaeli Üniversitesi Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu'nda etkinlik düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kocaeli Üniversitesi Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu'nda "Türkiye Turizm Coğrafyası Günü" etkinliği gerçekleştirildi.

ÖĞRENCİLER TARAFINDAN HAZIRLANDI

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı güz döneminin son haftasında 03 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinlikte; Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu bünyesindeki Turist Rehberliği Programı'nın yanı sıra Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı ile Turizm ve Otel İşletmeciliği Programları birinci sınıf öğrencileri ile Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Boyraz tarafından yürütülen “Türkiye Turizm Coğrafyası” dersinin dönem projesinde, Türkiye'nin coğrafi turizmine ilişkin posterler ziyaretçilere sunuldu. Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte, en az 100 turizm posteri hedefiyle, öğrenciler tarafından başlatılan “Türkiye Turizm Coğrafyası Günü” projesinde öğrenciler tarafından tamamlandı.

115 POSTER YER ALDI

115 posterin yer aldığı etkinlikte, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Bilsen Bilgili'nin açılışını yaptığını etkinlikte, bölüm başkanları Doç. Dr. Ömür Alyakut ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Boyraz ile meslek yüksekokulu öğretim elemanları yer alırken, etkinlik öğrenciler tarafından da ilgi gördü. Etkinlikte, öğrenciler tarafından poster projesi yürüttükleri illere/bölgelere ait coğrafi işaretli yerel gıda ürünleri gelen ziyaretçilere ikram edilirken tüm öğrenciler adına Turist Rehberliği Programı öğrencisi Zeynep Topal tarafından bir dönem boyunca projelerin yürütülmesi, takibi ve gösterdiği sabrı karşısında Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Boyraz’a da çiçek verildi.

3-19 OCAK TARİHLERİ ARASINDA

03 – 19 Ocak 2024 tarihleri arasında Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu Fuaye alanında sergilenmeye devam edecek olan “Türkiye Turizm Coğrafyası Günü” posterleri, Türkiye'nin turizm değerlerine ilgi duyan tüm Kocaeli Üniversitesi akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin ziyaretine açık olacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber