‘Kartepe'nin kızına’ kadınlardan yoğun ilgi

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, Kartepe'de yaşayan kadınlarla buluşarak, Kartepe'ye ve kadınlara yönelik projelerini paylaşmaya devam ediyor.

Seçim çalışmaları çerçevesinde sık sık Kartepeli kadınlarla bir araya gelen Merttürk, bu buluşmalarda Kartepe'ye ve kadınlara yönelik vizyonunu anlatıyor. Merttürk, son buluşmasını Şirinsulhiye Mahallesi'nde gerçekleşti. Şirinsulhiyeli kadınlar, Merttürk'ü evlerinde misafir etti ve Kartepe'ye ve kadınlara dair projelerini dinledi. Şirinsulhiyeli kadınlar, Merttürk'ün sunumuna ilgi gösterdi.

“EN ÖNEMLİ KAHRAMAN KADINLAR”

Nilay Merttürk, buluşmalara ilişkin yaptığı açıklamada, " Bugün burada yol hikayemizin en önemli kahramanları olan kadınlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Bizleri sonsuz hürmetle ağırlayan, hoş sohbetleri ve gösterdikleri samimiyet için güzel yürekli Kartepeli kadınlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

“KADINLARIMIZ ÜRETECEK”

Kartepe'ye ve kadınlara yönelik projelerinden bahseden Merttürk, "Planladığımız yatırımlar ve projelerimizle Kartepe'mizde üretimin ve istihdamın artmasını sağlayacağız. Kuracağımız Kadın Kooperatifleri ile birlikte kadınlarımız ilçemizde üretecek, ilçemize değer katacak, ilçemizi güzelleştirecekler. Bizler onlardan aldığımız bu enerji ile yolumuza devam ediyoruz, yorulmadan umutla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber