Kocaeli Artvinliler Kültür ve Hizmet Vakfı harekete geçti! CHP binasının önüne gidecekler

CHP’lilerin Kocaeli Artvinliler Kültür ve Hizmet Vakfı’na satılan arsa ile ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını açıklamasının ardından harekete geçen Kocaeli Artvinliler Kültür Ve Hizmet Vakfı, CHP İzmit binasının önüne giderek basın açıklaması düzenlemeye hazırlanıyor.

Kocaeli Haber - Kocaeli Artvinliler Kültür ve Hizmet Vakfı harekete geçti! CHP binasının önüne gidecekler

Kocaeli Artvinliler Kültür ve Hizmet Vakfı’na satılan arsa son günlerde kentin bir numaralı gündem maddesi. İzmit Körfez Mahallesi’nde bulunan 2 bin 275 metrekare büyüklüğündeki arsa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılmıştı. 7 milyon 300 bin TL muhammen bedel belirlenen arsa için tek talipli çıktı. 7 milyon 350 bin TL teklif eden Artvinliler Vakfı arsanın sahibi oldu.

‘KAMU ZARARI’ İDDİASI

Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclisinde söz alan CHP Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Ümit Küçükkaya ihalenin kamu zararı olduğunu iddia etti. Öte yandan geçtiğimiz günlerde CHP İzmit İlçe Başkanlığı konunun peşini bırakmayarak bir basın açıklaması düzenlemişti. Basın açıklamasında konuşan CHP’li Büyükşehir Meclis üyesi Mehmet Ümit Küçükkaya Kocaeli Artvinliler Kültür ve Hizmet Vakfı’na satılan arsa ile ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

BASIN AÇIKLAMASI YAPACAKLAR

Bunun üzerine Kocaeli Artvinliler Kültür ve Hizmet Vakfı harekete geçti. Organize olan üyeler hep birlikte CHP İzmit binasının önüne gidere basın açıklaması yapmayı planlıyor. Basın açıklamasının tarihi ise henüz netleşmedi.

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Artvinliler Kültür ve Hizmet Vakfı Mehmet Ümit Küçükkaya
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber