Kocaeli Büyükşehir'den çocuklara karne sürprizi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe’deki teleferik hattına karnesini getiren ilk ve ortaöğretim öğrencilerine indirimde bulunacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe’de inşa edilen teleferik hattı, açıldığı ilk günden bu yana vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılını tamamlayan ilk ve ortaöğretim öğrencilerine yüzde 50, ailelerine ise yüzde 25 indirimli seyahat imkânı sunacak.

14/23 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA İNDİRİMLİ EĞLENCE

Ulaşımpark A.Ş. tarafından işletilen Kartepe teleferiğinin tam ücreti 250 TL, öğrenci ücreti ise 100 TL olarak belirlenmişti. Bu durumda karnesini getiren öğrenciler, 50 TL ödeyerek bu eğlenceye ortak olabilecek. Öğrenci ve ailelerine özel olarak gerçekleşen bu indirim ile birlikte Kartepe teleferiği, 14-23 Haziran tarihlerinde 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek. 334 rakımla Kartepe Derbent istasyonundan başlayan yolculuk, 1423 rakımlı Kuzuyayla istasyonunda son buluyor. Teleferik hattının yolculuk süresi ise yaklaşık 22 dakika.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber