Kocaeli haber - İzmitli Türkçüler 12 şehit için yürüdü

İzmitli Türkçüler olarak bilinen grup, hain terör saldırısında şehit olan 12 asker için İzmit’te yürüyüş düzenledi.

Türkiye geçtiğimiz üst üste gelen şehit haberlerinin ardından yasa boğuldu. Şehit haberlerini normalleştirilmemesi için şehit nöbeti tutan İzmitli Türkçüler, Merkez Bankası önünden Sabri Yalım Parkı’na yürüyüş düzenledi.

"YİNE YENİLGİYE UĞRADILAR"

Yürüyüşe İYİ Parti Gençlik Kolları, Zafer Partisi ve Hodri Meydan Üniversite ile lise yapılanmalarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüşün ardından grubun sözcüsü Recep Mert yaptığı açıklamada; "On iki şehit, on iki can, ağlayan on iki ana, ciğeri dağlanan on iki baba. Yaslı ama metin Türk milleti! Şehitlerin kanıksandığını zannedenler, yine yenilgiye uğradılar. Uyudu denilen Türk milleti, kaybedildi denilen milli şuur burada” dedi.

"YURTTA SULH OLMADIKÇA, BU CİHANDA SULH BULAMAYACAKSINIZ"

Mert, “Artık çözüm bitti, süreç başladı. Yurtta sulh olmadıkça, bu cihanda sulh bulamayacaksınız. Kimsenin sizi tanımadığı zannettiğiniz sokaklarda bile yürürken arkanıza bakacaksınız. Size sözcülük yapıp gazlayanların, cesedini tanıyamayacaksınız. Fare deliğine tıktığımız Apo'nuzun urganına yağ bile bulamayacaksınız. Merhametli Türk'ün içinde biriktirdiği gazaba uğrayacaksınız. Türk'e başkaldıranın sonunun ne olduğuna, bir daha bakacaksınız. Türk olmayan herkesin ölümüne üzülenlerin, bir gün Türkler öldüğünde nasıl sustuklarını sağır kaldıklarını görecek ve bizi çok daha iyi anlayacaksınız şeklinde konuştu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber